EN

Kdes byla včera v noci

Lynn Crosbie


Román v rytmu grunge, vášně a drog
Originální dílo „fan fiction“ Kdes byla včera v noci, napsané emocionálně evokativním jazykem Lynn Crosbieové, je imaginativním, dojemným a černohumorným románem o neústupnosti lásky. Je to příběh šestnáctileté holky, která miluje Kurta Cobaina a jeho hudbu tak moc, že ho přivolá mezi živé. Propadnou jeden druhému a proslaví se jako hudebníci.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Where Did You Sleep Last Night
Původní jazyk angličtina
Počet stran 312
EAN 9788075057327
Datum vydání 03.08.2017
Věk od 18
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,485
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Originální dílo „fan fiction“ Kdes byla včera v noci, napsané emocionálně evokativním jazykem Lynn Crosbieové, je imaginativním, dojemným a černohumorným románem o neústupnosti lásky.

Evelyn Grayová je osamělá šestnáctiletá holka z maloměsta nedaleko Seattlu. Spolužáci ji šikanují, a tak většinu času tráví ve svém pokoji a povídá si s plakátem Kurta Cobaina. Její matka je alkoholová troska seattleské grungeové scény, jejíž vzpomínky, knihy a hudba podnítí Evelynin zájem o Kurta Cobaina – lásku tak hrozně silnou, že mrtvého zpěváka přivolá zpět mezi živé. Ti dva rychle propadnou jeden druhému a drogám. Proslaví se jako hudebníci, které provázejí skandály, navzdory vzájemné oddanosti je sžírá vášeň, žárlivost a násilí.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM