EN

Deník vodnice Puškvory

S vloženým pracovním sešitem.

Ivona Březinová


Víte, že si vodnické holky píší deník?
Víte, že si vodnické holky píší deník? Zrovna třeba vodnice Puškvora. Bydlí s rodiči, starší sestrou Dušanou a mladším bráškou Bláťuldou v rybníce jménem Žabakor. A protože je moc šikovná a dobře se učí, v září ji čeká přestup do lidské školy. To bude fuška! Ale teď jsou před ní prázdniny a ty si hodlá pořádně užít -- mokře dobrodružně! Vtipné vyprávění o neobyčejné vodnické rodince.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Lucie Dvořáková
Jazyk čeština
Počet stran 96
EAN 9788000045238
Datum vydání 07.11.2016
Věk od 7
Formát 163x238 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,41
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Nebojte se vzít tenhle deník do ruky, je suchý, přestože je uvnitř samá voda! Jak by taky nebyl, když si ho píše malá vodnice. Jmenuje se Puškvora a bydlí s rodiči, se starší sestrou Dušanou a mladším bráškou Bláťuldou v rybníce jménem Žabakor. Ve vodní škole už vychodila dvě třídy, protože je však chytrá a šikovná, po prázdninách nastoupí do školy lidské. To bude fuška! Ale teď jsou před ní prázdniny a ty si chce pořádně užít – mokře dobrodružně!

Bavte se a luštěte s přiloženým sešitem. Pro toho, kdo pěkně přečetl knížku, to bude hračka!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ivona Březinová

Ivona Březinová

Je spisovatelkou na volné noze, šest let vedla semináře tvůrčího psaní na Literární akademii. Její prvotina Zrcátko pro Markétu načala bohatou řadu knih od leporel přes pohádky, příběhy pro malé čtenáře (F jako Fík, Vítej, Karle!, Ďasík a Ďáblík), populárně naučné texty a encyklopedie až po romány pro teenagery. Pro dívky vydala literární cestopisy (tzv. Béčkovky) a nevyhýbá se ani závažným tématům (Lentilka pro dědu Edu, Kluk a pes, Řvi potichu, brácho, triptych Holky na vodítku). Mnohé její publikace získaly ocenění a byly přeloženy do cizích jazyků. Autorka ráda beseduje se svými čtenáři.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM