EN

Kouzelníček a nejkrásnější dárek

Zuzana Neubauerová


Laskavý příběh, který rozvíjí fantazii, vědomosti i sociální inteligenci
V zemi Fantazie, kouzelné krajině bez hranic, leží městečko Legráckov. Společně tu v míru žijí pohádkové bytosti, které sobě navzájem, ale i dětem, jež rády sní, naplňují život radostí a veselým dováděním. Do městečka Legráckov zavítá velevážená návštěva: samotná královna Lesní říše. Kdo pro ni přichystá ten nejkrásnější dárek, bude mít tu čest doprovodit ji do jejího paláce. Kouzelníček a jeho kamarádi náklaďáček Bourák, panenka Alenka a robůtek Emílek mají hned plné ruce práce!

Detailní informace

Žánr pohádka
Ilustrátor Iveta Autratová
Jazyk čeština
Počet stran 32
EAN 9788026416999
Datum vydání 06.11.2017
Věk od 3
Formát 210x235 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,36
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

V zemi Fantazie, kouzelné krajině bez hranic, leží městečko Legráckov. Společně tu v míru žijí pohádkové bytosti, které sobě navzájem, ale i dětem, jež rády sní, naplňují život radostí a veselým dováděním.

Kdo zavře oči a nechá své srdce pousmát, může vstoupit do země Fantazie i městečka Legráckov, kde právě začíná další dobrodružství skřítka Kouzelníčka a jeho kamarádů.

Do městečka Legráckov zavítá velevážená návštěva:

samotná královna Lesní říše. Kdo pro ni přichystá ten nejkrásnější dárek, bude mít tu čest doprovodit ji do jejího paláce. Kouzelníček a jeho kamarádi náklaďáček Bourák, panenka Alenka a robůtek Emílek mají hned plné ruce práce!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM