EN

Ohňostroj nápadů pro šikovné ruce!
Tvořte s námi po celý rok! Velká kniha televizních Šikulů přináší všechny návody na skvělé výrobky, které vyšly v knižní podobě, včetně řady nápadů, jak vyrobit nejlepší originální velikonoční a vánoční dekorace a osobité dárky k Vánocům či narozeninám. Jako bonus jsme pro vás připravili pohled do zákulisí oblíbeného televizního pořadu Šikulové.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 288
EAN 9788074480577
Datum vydání 09.05.2016
Věk od 7
Formát 145x205 mm
Nakladatelství EDICE ČT
Edice Šikulové
Hmotnost 0,58
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Ohňostroj nápadů pro šikovné ruce!

Tvořte s námi po celý rok! Umíte vyrobit bublihada, kapesní bludiště z obalu na CD, dokonalé vlasové studio z kartonu či opravdový biliár z obyčejné krabice? Zajímá vás, jak snadno vytvořit originální tričko nebo parádní klobouk? Velká kniha televizních Šikulů přináší všechny návody na skvělé výrobky, které vyšly v knižní podobě, včetně řady nápadů, jak vyrobit nejlepší originální velikonoční a vánoční dekorace a osobité dárky k Vánocům či narozeninám. Jako bonus jsme pro vás připravili pohled do zákulisí oblíbeného televizního pořadu Šikulové a speciální zábavné hlavolamy sestavené právě pro tuto knížku!

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Petra Gherbetz

Petra Gherbetz

Ostravská malířka, ilustrátorka, scenáristka a textilní výtvarnice vystudovala ateliér malby na Ostravské univerzitě. V její výtvarné práci lze vystopovat prvky folkloru, street artu, komiksu, graffiti a inspiraci Dálným východem. Má za sebou řadu skupinových i sólo výstav, ale její tvorba je úzce spjata především s exteriérem. Spolupracuje s Českou televizí Ostrava na populárně-naučném cyklu pro šikovné a tvořivé děti Šikulové, který se stal předlohou pro stejnojmennou úspěšnou knižní řadu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM