EN

Karavana bratranců

Svatopluk Hrnčíř


Letní dobrodružný příběh dvou bratranců Kuby a Vráťi. Dosud nevydaný rukopis Svatopluka Hrnčíře, který by letos oslavil 90. narozeniny.
Dva bratranci, zbrklý Kuba a uvážlivý Vráťa se vydávají na prázdninový výlet na kolech za dědečkem do Jizerských hor. Poprvé sami, bez rodičů! Vezou s sebou tajemný přístroj - klikostroj a doufají, že jim dědeček prozradí, k čemu sloužil. Jenže Kubovi někdo po cestě klikostroj ukradne, stejně jako kolo, na kterém ho vezl. Podaří se mu zloděje najít?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Barbora Kyšková
Jazyk čeština
Počet stran 152
EAN 9788000043197
Datum vydání 16.05.2016
Věk od 9
Formát 140x205 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,391
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Letní dobrodružný příběh dvou bratranců Kuby a Vráťi. Dosud nevydaný rukopis Svatopluka Hrnčíře, který by letos oslavil 90. narozeniny.

Dva bratranci, zbrklý Kuba a uvážlivý Vráťa se vydávají na prázdninový výlet na kolech za dědečkem do Jizerských hor, kraje sklářů. Poprvé sami, bez rodičů! Vezou s sebou tajemný přístroj - klikostroj a doufají, že jim dědeček prozradí, k čemu sloužil. Jenže Kubovi někdo po cestě klikostroj ukradne, stejně jako kolo, na kterém ho vezl. Podaří se mu zloděje najít? A co když je všechno jinak, než to na první pohled vypadá? Poetický, jemně melancholický dobrodružný letní příběh.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM