EN

Vraždy na pokračování

Rita Mae Brown


Fenka Tuckerová a kočka Paní Murphyová opět pátrají.
Malá města nebývají k cizincům právě přátelská – pokud ovšem onen cizinec není nezadaný a pohledný mladý muž. Když se v Crozetu objeví Blair Bainbridge, neváhají místní dohazovačky ani vteřinu a prohlásí ho za skvělou partii pro nedávno rozvedenou Harry Haristeenovou. Po prvním očmuchání s nimi souhlasí i Tuckerová a Paní Murphyová, věrná Harryina fenka a kočka. Brzy se ale ukáže, že má Blair jednu malou vadu – možná je to vrah.

Detailní informace

Žánr detektivka
Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Rest in Pieces
Původní jazyk angličtina
Počet stran 280
EAN 9788026706922
Datum vydání 19.09.2016
Věk od 15
Formát 125x205 mm
Nakladatelství MOTTO
Edice Detektivky
Hmotnost 0,402
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Fenka Tuckerová a kočka Paní Murphyová opět pátrají

Malá města nebývají k cizincům právě přátelská – pokud ovšem onen cizinec není nezadaný a pohledný mladý muž. Když se v Crozetu objeví Blair Bainbridge, neváhají místní dohazovačky ani vteřinu a prohlásí ho za skvělou partii pro nedávnou rozvedenou Harry Haristeenovou. Po prvním očmuchání s nimi souhlasí i Tuckerová a Paní Murphyová, věrná Harryina fenka a kočka.

Brzy se ale ukáže, že má Blair jednu malou vadu – možná je vrah. V Crozetu a okolí se totiž začaly nacházet kusy těla muže, jehož tu nikdo nezná, takže nejpodezřelejší je právě nově příchozí. A tak se Harry, Tuckerová a Paní Murphyová musejí opět pustit do pátrání.

Rita Mae Brown je úspešná americká spisovatelka, scenáristka a milovnice koček. Detektivní sérii případu Paní Murphyové vydává už od začátku devadesátých let. Dodnes odhalila Paní Murphyová za pomoci Tuckerové a možná trochu i jejich milované paničky Harry čtyřiadvacet pachatelů těch nejodpornějších zločinů.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Pořádná detektivka potřebuje kočku!"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM