EN

RobotiCS

Tomáš Cícha


Zažijte napínavá dobrodružství ve světě, kde spolu bok po boku žijí lidé a roboti
Kniha RobotiCS vypráví příběh Matiase Karingena, mladého programera, který je talentovaným a zapáleným studentem robovědy. V jeho světě žijí bok po boku lidé a roboti a technologie mohou všem zajistit bezstarostný život. Jenže nic není tak idylické, jak to na první pohled vypadá. Pusťte se s Matem do odhalování tajemství tohoto technologického světa, v němž čekají nenadálá dobrodružství a nebezpečí, ale také přátelství a láska.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 304
EAN 9788025148266
Datum vydání 28.11.2016
Věk od 12
Formát 145x205 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,521
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Zažijte napínavá dobrodružství ve světě, kde spolu bok po boku žijí lidé a roboti

Kniha RobotiCS vypráví příběh Matiase Karingena, mladého programera, který je talentovaným a zapáleným studentem robovědy. Se svými přáteli trénuje robotické souboje a sní o tom, že jednoho dne vstoupí do některého z věhlasných programerských klanů a zvítězí v prestižním robošampionátu.

V jeho světě žijí bok po boku lidé a roboti a technologie mohou všem zajistit bezstarostný život. Po ulicích spěchají lidé v kokpitech kovových mechbotů, důležité budovy stráží zástupy gigantických parou poháněných steampunk robotů, po okolí se prohánějí jezdci na zvířecích anibotech a mezi lidmi jsou všudypřítomní samostatní androidi a humanoidi.

Jenže nic není tak idylické, jak to na první pohled vypadá. Pusťte se s Matem do odhalování tajemství tohoto technologického světa, v němž čekají nenadálá dobrodružství a nebezpečí, ale také nezlomné přátelství a láska.

Tomáš Cícha je odborník v oboru marketingu technologického segmentu s širokým přehledem a zkušenostmi v oblasti strategických karetních her. Svůj spisovatelský cit začal tříbit právě v takto žánrových časopisech a online projektech. RobotiCS je jeho první vyvážený a velmi inspirativní příběh založený na vizi budoucí technokratické společnosti.

Svět RobotiCSu je kompletní svět zábavy založený na dobrodružství Matiase Karingena a jeho přátel. Kromě knihy přináší také strategickou karetní hru. Odstartujte svůj vlastní robotický duel plný taktických povelů programerů a podpůrných karetních tahů. Více o hře najdete na poslední straně knihy a na www.robotics-world.net.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Tomáš Cícha

Tomáš Cícha

Tomáš Cícha je odborník v oboru marketingu technologického segmentu se širokým přehledem a zkušenostmi v oblasti strategických karetních her. Svůj spisovatelský cit začal tříbit právě v takto zaměřených žánrových časopisech a online projektech. Jeho první knihou je román pro děti a dospívající RobotiCS – vyvážený a inspirativní příběh založený na vizi budoucí technokratické společnosti.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM