EN

Zázračná příroda – Lesy a pralesy

Interaktivní encyklopedie

Kolektiv


Také jste si vždycky přáli knihu, ve které budou obrázky jako živé a budou se doopravdy hýbat? Díky moderním technologiím a této skvělé encyklopedii se teď vaše přání splní!
Také jste si vždycky přáli knihu, ve které budou obrázky jako živé a budou se doopravdy hýbat? S touto interaktivní encyklopedií je to možné. Potřebujete jen smartphone nebo tablet a internetové připojení. Prozkoumejte deštné pralesy, opadavé i jehličnaté lesy a objevujte další místa na zeměkouli. Podívejte se do amazonského pralesa nebo navštivte americké prérie. Vydejte se s námi na úžasnou cestu za poznáním zázračné přírody!

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Cycle of Life: Forest
Původní jazyk angličtina
Počet stran 64
EAN 9788025327302
Datum vydání 21.03.2016
Věk od 11
Formát 213x275 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,537
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Také jste si vždycky přáli knihu, ve které budou obrázky jako živé a budou se doopravdy hýbat? Díky moderním technologiím a této skvělé encyklopedii se teď vaše přání splní! K tomuto kouzlu potřebujete jenom smartphone nebo tablet a internetové připojení.

Prozkoumejte deštné, opadavé i jehličnaté lesy a objevte úžasná místa v šesti různých oblastech světa. Podívejte se do amazonského pralesa, projděte se pod stálezelenými stromy Velkého předělového pohoří nebo navštivte americké prérie.

Vydejte se s námi na zábavnou a úžasnou cestu za poznáním zázračné přírody!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Zázračná příroda"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM