EN

1001 tipů a triků pro Microsoft Windows 10

Josef Pecinovský


Spousta efektivních postupů, se kterými hravě ovládnete Windows 10
Nechcete složitě a zdlouhavě hledat postupy, jimiž lze urychlit a zefektivnit každodenní úkony ve Windows 10? Nebo rádi objevujete netušené možnosti, novinky a výhodné triky, jimiž svůj systém vyladíte na maximum? V tom případě je tato kniha s neuvěřitelným množstvím tipů a triků právě pro vás. Tipy a triky pro Windows 10 míří nejen na začátečníky, ale také na pokročilejší uživatele, kteří chtějí v co nejkratší době najít konkrétní postup bez zbytečné teorie.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 376
EAN 9788025146859
Datum vydání 06.06.2016
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Edice Tipy a triky
Hmotnost 0,586
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Spousta efektivních postupů, se kterými hravě ovládnete Windows 10

Nechcete složitě a zdlouhavě hledat postupy, jimiž lze urychlit a zefektivnit každodenní úkony ve Windows 10? Nebo rádi objevujete netušené možnosti, novinky a výhodné triky, jimiž svůj systém vyladíte na maximum?

V tom případě je tato kniha s neuvěřitelným množstvím tipů a triků od zkušeného autora právě pro vás. Odhalíte v ní efektivní postupy, skryté volby a beze zbytku ovládnete svůj nový operační systém. Tipy a triky pro Windows 10 jsou zaměřeny nejen na začátečníky, ale také na pokročilejší uživatele, kteří chtějí v co nejkratší době najít konkrétní postup bez zbytečné teorie.

Autor se v knize zabývá mimo jiné těmito tématy:

- Bezproblémové ovládání Windows 10 na počítači i tabletu

- Propojení počítače s mobilním telefonem a fotoaparátem

- Nastavení sítě, bezdrátové připojení, sdílení dat

- Komplexní správa účtů, rodičovská kontrola

- Poslech hudby a sledování videí ve Windows

- Speciální funkce pro notebook a tablet

- Užitečné zabudované aplikace a Windows Store

- Správa souborů a složek

- Nastavení systému a Ovládací panely

O autorovi:

Josef Pecinovský pracoval jako učitel v oboru informačních technologií na střední škole od roku 1990 až do odchodu do důchodu. Kromě toho jeden čas působil jako správce sítě a vedl počítačové kurzy. Napsal pro různá nakladatelství více než šest desítek příruček především z oblasti kancelářských programů, Windows a programů pro střih videa. Je také úspěšným autorem science fiction. Publikoval více než dvacet samostatných knih a několik desítek povídek.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Josef Pecinovský

Josef Pecinovský

Josef Pecinovský pracoval jako učitel v oboru informačních technologií na střední škole od roku 1990 až do odchodu do důchodu. Kromě toho jeden čas působil jako správce sítě a vedl počítačové kurzy. Napsal pro různá nakladatelství více než šest desítek příruček především z oblasti kancelářských programů, Windows a programů pro střih videa. Je také úspěšným autorem science fiction. Publikoval více než dvacet samostatných knih a několik desítek povídek.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM