EN

Povídky o životě, o lásce, o sexu a rodičovství
Kniha fejetonů, jejichž tématem jsou většinou muži, soužití s nimi, partnerství, přátelství a rodičovství. Hlavní linií knížky je láska a sexuální přitažlivost, což s nadhledem a vtipem ilustrují kresby Mišo Dúhy.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 216
EAN 9788026706489
Datum vydání 25.07.2016
Věk od 15
Formát 115x185 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,327
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Povídky o životě, o lásce, o sexu a rodičovství

Kniha fejetonů, jejichž tématem jsou většinou muži, soužití s nimi, partnerství, přátelství a rodičovství. Hlavní linií knížky je láska a sexuální přitažlivost, což s nadhledem a vtipem ilustrují kresby Mišo Dúhy.

„Maminkoooo, maminkoooo, u nás na zahradě je MUŽ.“ Tak touto větou mne má dcera naposledy vytáhla na verandu. Je pravdou, že v mé přefemizované domácnosti je muž jev řídký. Nicméně Bibi to myslela ne jako muž – muž, ale jako muž – přírodní úkaz. Stál tam totiž pomocník

našeho zahradníka, do pul těla svlečený, ve dvou prstech svíral hada a s milým úsměvem se ptal, kam že ho má dát. A v tu chvíli se na mne Bibi podívala s vševedoucím úsměvem malé kokety, s výrazem „vidíš, říkala jsem ti, že existujou“.

Barbara Nesvadbová se narodila 14. ledna 1975 v rodině dvou lékařů. Matka Libuše pracuje jako psychiatr. Otec Josef psal sci-fi. Vystudovala Fakultu sociálních věd Univerzity Karlovy a v současné době je šéfredaktorkou Harper’s Bazaar. V roce 1997 vydala svou prvotinu Řízkari a poté ještě další knihy – Bestiář, Život nanečisto, Pohádkář, Přítelkyně, Pralinky, Garpíškoviny a Tři maminky a tatínek. Je autorkou námětu a spoluautorkou scénáře k filmum Bestiář a Pohádkář. Založila nadační fond Bazaar Charity, který podporuje mentálně handicapované spoluobčany. Aktivně pracuje pro neziskovou společnost Etincelle, zároveň podporuje Unicef a Helppes. Má dceru Bibianu a čtrnáct zvířat.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Barbara Nesvadbová

Barbara Nesvadbová

Barbara Nesvadbová se narodila v rodině dvou lékařů, její otec Josef se ale věnoval také literární tvorbě a byl úspěšným autorem sci-fi. Barbara vystudovala Fakultu sociálních věd Univerzity Karlovy. Roku 1997 vydala svou prvotinu Řízkaři a poté následovaly další knihy, mimo jiné Bestiář, Pohádkář (oba tituly byly na základě jejího scénáře úspěšně zfilmovány), Pralinky, Laskonky a mnoho dalších. Je členem správní rady občanských sdružení Etincelle a Startujeme.cz, která podporují zaměstnávání mentálně handicapovaných spoluobčanů, v rámci spolupráce realizovala koncept kaváren Mezi řádky a Bez konce. Je zakladatelkou nadačního fondu Be Charity, který pomáhá s péčí o děti s hendikepem a po úrazech. Napsala šestnáct knih, z toho dvě pro děti: Garpíškoviny a Tři maminky a tatínek.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM