EN

Podívej, jak roste rostlina

Helena Haraštová


Roztomilá zvířátka od oblíbené ilustrátorky ukážou dětem, jak roste jahoda
Víte, jak vypadá život rostliny? Co dělá v zimě? A víte, kdy si můžete pochutnat na jahodách? Tato pozoruhodná kniha naučí děti všechno, co potřebují vědět o rostlinách a o tom, jak žijí. Na každé dvojstraně najdete celostránkovou ilustraci a prostorový obrázek, který zaručí, že děti bude poznávání přírody bavit a ony samy budou chtít začít objevovat skutečný svět květin, keřů a dalších rostlin.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 0
EAN 9788000042176
Datum vydání 06.06.2016
Věk od 2
Formát 190x190 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,225
Typ Kniha
Vazba vázaná s potahem z jiného materiálu

Roztomilá zvířátka od oblíbené ilustrátorky ukážou dětem, jak roste jahoda

Víte, jak vypadá život rostliny? Kdy si můžete pochutnat na jahodách? Nebo co dělá rostlina v zimě? Tato pozoruhodná kniha naučí děti všechno, co potřebují vědět o rostlinách a o tom, jak žijí. Na každé dvojstraně najdete celostránkovou ilustraci a pop-up, který zaručí, že děti bude poznávání přírody bavit a ony samy budou chtít začít objevovat skutečný svět květin, keřů a dalších rostlin.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Helena Haraštová

Helena Haraštová

Jako první z rodiny se narodila v Brně. Po gymnáziu vystudovala divadelní dramaturgii a anglistiku. Několik let se věnovala překládání a dramaturgické činnosti, poté se stala redaktorkou v nakladatelství B4U Publishing a tam se zamilovala do literární tvorby pro děti. Aktuální přehled o dění v této dynamické oblasti si udržuje také díky dceři Kateřině a synu Josefovi. Ráda cestuje a objevuje nová místa.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM