EN

Tajný cirkus

Diana Mašlejová


Veselý příběh o holčičce Bětce, která zachraňuje cirkus ukrytý v neobyčejném hotelu.
Nasajte vůni kouzelné pařížské atmosféry! Zvídavá Bětka se tam vypraví se svým bráškou a rodiči, ale co se nestane? Hotel, ve kterém bydlí, není obyčejný hotel; je to tajný cirkus. A všichni jeho zaměstnanci jsou ve skutečnosti cirkusoví artisté! A to není vše. Bětka musí cirkus zachránit před zlotřilým Žakem Cirkusáriem, vedoucím konkurenčního cirkusu, který chce tajný cirkus zničit. Podaří se jí to?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Katarína Gasko
Jazyk čeština
Původní jazyk slovenština
Počet stran 128
EAN 9788000042121
Datum vydání 14.03.2016
Věk od 8
Formát 163x238 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,345
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Objevte tajný cirkus!

Zvídavá Bětka se spolu s mladším bráškou Cyrilem a rodiči vypraví na výlet do Paříže, kouzelného města nad Seinou. V hotelu zjistí, že to není jen tak obyčejný hotel, ale tajný cirkus! Jeden z nejlepších na světě! A že všichni jeho zaměstnanci jsou ve skutečnosti cirkusoví artisté! Ale úspěch přitahuje závist a ta se nevyhne ani tajnému cirkusu. Zlotřilý Žak Cirkusário, vedoucí konkurenčního cirkusu, chce tajný cirkus zničit. Podaří se Bětce a ostatním cirkus zachránit?

Vtipný příběh doprovází veselé a barevné ilustrace, podtrhující pařížskou atmosféru.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Diana Mašlejová

Diana Mašlejová

Diana Mašlejová sa narodila 27. 2. 1987 v Bratislave. Vyštudovala žurnalistiku na Filozofickej fakulte UK a už počas štúdia sa zameriavala najmä na literárny svet. Prispieva do Knižnej revue, do Rádia Devín, publikuje aj na webových portáloch Knihožrút a Medziknihami. Píše literárnu rubriku do bratislavského kultúrneho magazínu InBA. Pravidelne tvorí rozprávky pre mesačník Adamko.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM