EN

Já píšu levou!

autora nemá


Zábavné aktivity pro potenciální leváky!
Všimli jste si, že vaše dítě používá pro manipulaci s předměty častěji levou ruku? Je možné, že bude levák. Na konečné určení, která ruka bude nakonec dominantní, není dobré spěchat. Vše chce svůj čas, jenž je dobré vyplnit aktivitami, které správnému rozpoznání napomohou. Proto jsme pro všechny potenciální leváky připravili tyto pracovní listy. Při plnění zábavných úkolů si skvěle procvičí nejen grafomotoriku a správné držení tužky, ale i pozornost a koncentraci.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 32
EAN 9788025327111
Datum vydání 14.03.2016
Věk od 5
Formát 207x290 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,13
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Všimli jste si, že vaše dítě používá pro manipulaci s předměty častěji levou ruku? Zdá se vám, že ji má viditelně šikovnější? Je možné, že bude levák.

Na konečné určení, která ruka bude nakonec dominantní, není dobré spěchat. Vše chce svůj čas, jenž je dobré vyplnit aktivitami, které správnému rozpoznání napomohou. Proto jsme pro potenciální leváky připravili tyto pracovní listy, které je jistě budou bavit. Při plnění zábavných úkolů v podobě uvolňovaček, spojovaček či dokreslovaček skvěle procvičí nejen grafomotoriku a správné držení tužky, ale i pozornost a koncentraci.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM