EN

Expedice z pohlednice

Vratislav Maňák


Třináct kouzelných pohlednic, třináct krajských měst a jeden zvědavý třeťák. To je série bláznivých dobrodružství od držitele Ortenovy ceny.
Stačí, aby na poště vyměnili razítka, a začnou se dít věci. Každý pohled, který Martinu Martincovi přistane ve schránce, je najednou kouzelný, a čtenáře zanese mezi kry zmrzlého Labe, za kulisy filmového festivalu i do pekla, které možná není peklem. A kam se poděl táta Matouš? Expedice z pohlednice je kniha plná ztřeštěných městských dobrodružství, která vznikla původně pro Hajaju Českého rozhlasu.

Detailní informace

Ilustrátor Šárka Ziková
Jazyk čeština
Počet stran 120
EAN 9788000042435
Datum vydání 28.03.2016
Věk od 7
Formát 163x238 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,409
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Stačí, aby na poště vyměnili razítka, a začnou se dít věci.

Každý pohled, který Martinu Martincovi přistane ve schránce, je najednou kouzelný, a čtenáře zanese mezi kry zmrzlého Labe, za kulisy filmového festivalu i do pekla, které možná není peklem. A kam se poděl táta Matouš? Expedice z pohlednice je kniha plná ztřeštěných městských dobrodružství, která vznikla původně pro Hajaju Českého rozhlasu.

Třináct kouzelných pohlednic, třináct krajských měst a jeden zvědavý třeťák. To je série bláznivých dobrodružství od držitele Ortenovy ceny.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM