EN

Sám v muzeu

Petra Braunová


Zábavný komiks o nejúžasnějších exponátech českých muzeí
Když pan vrátný zavře muzeum a vydá se na obhlídku, začnou se dít věci! Ožívají tu pozoruhodné příběhy, které můžete sledovat v podobě komiksového dobrodružství prestižního výtvarníka Hzy Bažanta. V jednotlivých kapitolách se dozvíte mnoho zajímavého třeba o letadle prvního českého letce Jana Kašpara, o vzácném kříži Karla IV. či o známé kostře velryby z Národního muzea. Originální a zábavná kniha podle úspěšného cyklu České televize!

Detailní informace

Ilustrátor Jan Bažant
Jazyk čeština
Řada Sám v muzeu
Počet stran 120
EAN 9788074480614
Datum vydání 24.10.2016
Věk od 8
Formát 166x239 mm
Nakladatelství EDICE ČT
Hmotnost 0,419
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Zábavný komiks o nejúžasnějších exponátech českých muzeí

Originální zábavný příběh o exponátech z českých muzeí. Chcete si popovídat s Karlem IV. nebo si osahat trilobita? Muzeum je úžasné místo, které skrývá víc, než se zdá, a není v něm žádná nuda! Když pan vrátný zavře muzeum a vydá se na obhlídku, potkává nejen prostořekou uklízečku Blaženku, ale i nečekané návštěvníky. Jsou to historické osobnosti spojené s některým vystaveným exponátem, jehož napínavý příběh nám vylíčí. Příběh exponátu sledujeme v podobě komiksového dobrodružství prestižního výtvarníka Hzy Bažanta a v jednotlivých kapitolách se tak dozvíme mnoho pozoruhodného třeba o letadle prvního českého letce Jana Kašpara, o vzácném kříži Karla IV. či o známé kostře velryby z Národního muzea.

Další tituly z řady "Sám v muzeu"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Petra Braunová

Petra Braunová

Po roce 1989 odjela jako au-pair do Francie a pobyt zúročila v knize Česká služka aneb Byla jsem aupair. Debutovala Rošťákem Oliverem (2003) a poté už publikovala každým rokem – knížky pro menší čtenáře (trilogie o Kubovi a Oliverovi, Tramvaj plná strašidel), pro kluky (Ztraceni v čase, 3333 km k Jakubovi, Dům doktora Fišera), pro dívky (Ema a kouzelná kniha, Borůvkové léto s Terezou) i pro dospělé (Pozorovatelka, Kalvárie, Klub radostí dnešního dne). Získala mnohá ocenění a je spisovatelkou na volné noze.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM