EN

Clařino dědictví

Francoise Bourdinová


Pokračování příběhu Clary Morvanové a její rodiny.
Stárnoucí Clara držela léta v tajnosti strašný čin, kterého se jeden z jejích synů dopustil těsně po druhé světové válce. Když ale v Provence umírá její pravnouče, přestává Clara situaci zvládat a znavená přestálými událostmi vzdává boj se životem. Jejích pět dědiců teď musí řešit zásadní otázku: Dokážou se i oni řídit Clařiným heslem „rodina především“? Dokážou mlčet o dávných událostech? Nenávist a touha po pomstě zasahují i další generaci a Clařini vnuci pochopí, že nastal čas otevřít staré rány.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název L'héritage de Clara
Původní jazyk francouzština
Řada Clara
Počet stran 360
EAN 9788026711988
Datum vydání 26.07.2018
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,488
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Pokračování příběhu Clary Morvanové a její rodiny.

Stárnoucí Clara držela léta v tajnosti strašný čin, kterého se jeden z jejích synů dopustil těsně po druhé světové válce. Když ale v Provence umírá při tragické nehodě její pravnouče, přestává Clara situaci zvládat a znavená přestálými událostmi vzdává boj se životem. Jejích pět dědiců teď musí řešit zásadní otázku: Dokážou se i oni řídit Clařiným heslem „rodina především“? Dokážou mlčet o dávných událostech? Nenávist a touha po pomstě zasahují i další generaci a Clařini vnuci pochopí, že nastal čas otevřít staré rány. Bude to řez léčivý, nebo zničující?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Clara"

Hodnocení čtenářů

Milena Kvapilová
Vynikající rodinná sága! Škoda jen, že mezi 70. lety a poslední kapitolou v roce 2001 už nic nebylo. Klidně bych si toho přečetla víc.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM