EN

Slovní druhy s čertíkem Kvítkem

Cvičebnice pro žáky ZŠ + kouzelné kartičky

Romana Suchá


Čertovsky snadné učení!
V knize, která je určena žákům 1. stupně ZŠ, najdete spoustu různých cvičení sloužících k určování slovních druhů. V příloze pak jsou kouzelné karty. Z jedné strany je vždy zvýrazněné slovo pro určení slovního druhu a z druhé strany obrázek se správnou odpovědí. Karty si budete postupně procházet a ty, které ještě neumíte, odložíte stranou a vrátíte se k nim ještě jednou nebo i vícekrát. Uvidíte, že vám to půjde pekelně snadno a slovní druhy budete určovat na jedničku s hvězdičkou!

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 68
EAN 9788026609094
Datum vydání 07.03.2016
Věk od 8
Formát 210x297 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,297
Typ Kniha + doplněk
Vazba brožovaná, šitá 2 skobkami (sešitová)

Čertík Kvítko je opět zde!

A zase vám chce pomáhat s učením. Tentokrát si spolu procvičíte určování slovních druhů. Čertík pro vás připravil cvičení na určování slovních druhů. Ale nejen to! Čertík Kvítko má další eso v rukávu. Vyčaroval pro vás kouzelné karty. Nebudete s nimi hrát klasické karetní hry, ale stejně to bude zábava. Kouzelné karty najdete v příloze knihy, vystřihněte si je, ať je můžete jednoduše používat. Na jedné straně karty je vždy zvýrazněné slovo pro určení slovního druhu a z druhé strany je obrázek se správnou odpovědí. Karty si budete postupně procházet a ty, které ještě neumíte, odložíte stranou a vrátíte se k nim ještě jednou nebo i víckrát. Uvidíte, že za chvíli budete umět určovat slovní druhy, jako když bičem mrská. To by v tom byl čert, abyste to s čertíkem Kvítkem nezvládli.

Cvičebnice je určena pro žáky 1. stupně ZŠ, kteří teprve začínají určování slovních druhů probírat. Vhodná bude také pro upevnění nebo procvičení znalostí. K tomu účelu slouží cvičení i karty v příloze.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Škola čertíka Kvítka"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Romana Suchá

Romana Suchá

Je klinická psycholožka a terapeutka. Ve svém volném čase se věnuje tvorbě pro děti – psaní knížek a cvičebnic, ale i podkladů pro didaktické hry a mobilní aplikace. Oblíbenou edici cvičebnic Pekelně snadné učení s čertíkem Kvítkem si sama ilustrovala. Knihy, které píše, se snaží obohatit o svou psychologickou zkušenost a dát jim nový rozměr. Například Léčivé pohádky pro dětskou duši využívají dětské představivosti a sugestibility pro posílení víry v sebe a vlastní schopnosti. Ke svému koníčku se dostala v době, kdy byla se svými dětmi na rodičovské dovolené a skládala pro ně různé básničky i pohádkové příběhy. Na začátku tedy nestál záměr napsat knížku, ale oživit a zpestřit hraní s vlastními dětmi. Jak sama říká, její knihy jsou testovány na dětech.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM