EN

Domácí řeznická kuchařka

Tradiční recepty z vepřového, hovězího a skopového

Josef Dušátko


Uspořádejte klasické zabijačkové hody – ve vlastní kuchyni!
Klobásky, jitrnice, jelítka, ovárek a tlačenka…. Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Připravte si je sami! Kniha plná návodů, jak si jednoduše vyrobit vše, na co máte chuť. A pokud budete chtít, podle této knihy můžete aktivně pomáhat řezníkovi při opravdové zabijačce. Navíc kapitola o tom, jak si postavit udírnu, nebo vychytané, léty prověřené zabijačkové recepty.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 164
EAN 9788026409953
Datum vydání 18.01.2016
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,5000
Typ Kniha
Uspořádejte klasické zabijačkové hody – ve vlastní kuchyni! Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla. Ale pokud budete chtít, podle této knihy můžete aktivně pomáhat řezníkovi při opravdové zabijačce, protože postupy, jak na to, zde najdete také. Navíc zde naleznete kapitolu, jak si postavit domácí udírnu a návod na uzení domácích výrobků, a také kapitolu s velmi starými zabijačkovými recepty. Tato kniha je novým, aktualizovaným vydáním klasické Řeznické kuchařky autora Josefa Dušátka z roku 1991. V říjnu 2016 tato kniha získala ocenění "Nejlepší surovinová kuchařka za rok 2016" na festivalu Znojemský hrozen.

Uživatelské hodnocení

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

Přihlásit

Budete to vědět jako první!

Zajímá Vás, jaký knižní hit právě vychází, na jaké zboží je výhodná sleva, jaká běží soutěž o ceny? Přihlaste se k odběru našich e-mailových novinek!