EN

C++ bez předchozích znalostí

David Matoušek


Vlastní program v C++ bez zbytečných komplikací
Chcete začít s programováním v C++? C++ bez předchozích znalostí nevyžaduje žádné dřívější zkušenosti s programováním. Jednoduchou formou na příkladech se postupně seznámíte se základy programovacího jazyka C++, na kterých budete poté stavět u pokročilejších témat a vlastních projektů. Zkušený autor vás provede i základy objektově orientovaného programování, v závěru knihy pak nechybí popis vývojového prostředí.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 272
EAN 9788025146408
Datum vydání 18.01.2016
Věk od 14
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,429
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Chcete začít s programováním v C++? Nenašli jste zatím publikaci, která by vše vysvětlila jednoduše od úplných základů? C++ bez předchozích znalostí nevyžaduje žádné dřívější zkušenosti s programováním.

Jednoduchou formou na příkladech se postupně seznámíte se základy programovacího jazyka C++, na kterých budete poté stavět u pokročilejších témat a vlastních projektů. Naučíte se pracovat s nejrůznějšími datovými typy, řídit tok programu, pracovat se soubory, zpracovávat výjimky, ladit a testovat. Zkušený autor vás provede i základy objektově orientovaného programování, v závěru knihy pak nechybí popis vývojového prostředí.

Publikace vás mimo jiné seznámí s tématy:

- Proměnné, datové typy, operátory a výrazy

- Větvení programu a cykly

- Pole, řetězce, ukazatele a funkce

- Práce se vstupem a výstupem programu

- Direktivy, paměťové třídy a modulární programování

- Přetěžování funkcí a operátorů

- Zpracování výjimek

Čtenáři si mohou na adrese http://knihy.cpress.cz/K2223 pod odkazem Soubory ke stažení stáhnout soubory se zdrojovými kódy použitými v knize.

O autorovi:

David Matoušek se věnuje programování v jazyce C++ již více než 20 let. Programuje aplikace pro operační systém Windows pomocí nástrojů C++ Builder, Visual C++ a Dev-C++, kromě toho se zabývá i programováním mikrokontrolérů řad Atmel, PIC a 8051. V současné době působí na Fakultě elektrotechniky a informatiky Univerzity Pardubice.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM