EN

Jen jednou mladá

Ivanka Devátá


Příběh psaný s humorem a nadhledem vlastním populární herečce a spisovatelce Ivance Deváté.
Mladá herečka Helena Stavinohová právě ukončila divadelní fakultu a nastoupila do svého prvního angažmá. Má dobře proříznutou pusu a hlavu plnou ideálů. A když ji zahrne svou pozorností slavný, uhrančivý a všemi obdivovaný herec Erik Appelt, bezhlavě se do něj zamiluje.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr román
Jazyk čeština
Počet stran 264
EAN 9788026705093
Datum vydání 02.11.2015
Věk od 15
Formát 115x185 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,265
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Příběh psaný s humorem a nadhledem vlastním populární herečce a spisovatelce Ivance Deváté.

Mladá herečka Helena Stavinohová právě ukončila divadelní fakultu a nastoupila do svého prvního angažmá. Má dobře proříznutou pusu a hlavu plnou ideálů. A když ji zahrne svou pozorností slavný, uhrančivý a všemi obdivovaný herec Erik Appelt, bezhlavě se do něj zamiluje...

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ivanka Devátá

Ivanka Devátá

Ivanka Devátá se narodila 27. listopadu 1935. Dětství prožila v Brně, roku 1950 přesídlila s rodiči do Plzně. Po absolvování pražské DAMU nastoupila do angažmá v Realistickém divadle, kde setrvala čtyřiatřicet let. Spolupracovala i s rozhlasem a televizí (seriál Rodina Bláhova, filmy Samota, Obrácení Ferdyše Pištory, Mstitel). V posledních letech své filmové kariéry hrála ve filmech Fotograf, Školní výlet nebo v televizních seriálech Velmi křehké vztahy, Stopy života, Temný kraj a svůj hlas propůjčila slečně Marplové ve stejnojmenném seriálu britské televize. Těžiště své práce poté přesunula do oblasti literární tvorby. Její povídky a fejetony nacházejí uplatnění v tisku v rozhlase.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM