EN

Berta a Ufo - Neobyčejné přátelství

Miroslav Adamec


O přátelství obyčejné holčičky Berty a neobyčejného Ufíka z vesmíru.
Berta je obyčejná holčička, ale má jednoho neobyčejného kamaráda - Ufíka přímo z vesmíru! V nových 13 příbězích naučí Ufík řídit Bertu ufoloď, a když se jí ztratí malý bráška Bartoloměj, může pomoci jedině on. Ufík totiž pochází z jedné daleké, neobyčejné planety a létá sem přece za Bertou, protože pro pravé přátelství není problém ani vesmírná vzdálenost!

Detailní informace

Ilustrátor Jitka Petrová
Jazyk čeština
Počet stran 128
EAN 9788074041679
Datum vydání 14.12.2015
Věk od 5
Formát 194x254 mm
Nakladatelství EDICE ČT
Hmotnost 0,575
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

O přátelství obyčejné holčičky Berty a neobyčejného Ufíka z vesmíru.

Berta je obyčejná holčička – chodí do školky, s ostatními dětmi na hřiště, nerada si uklízí a jako všichni zbožňuje sladkosti. Má ale jednoho neobyčejného kamaráda – Ufíka přímo z vesmíru! A ten umí věci! Dokáže se proměnit v balon nebo meloun, podle toho, co je zrovinka víc potřeba. Naučí také Bertu řídit ufoloď, a když se jí ztratí malý bráška Bartoloměj, kdo jiný by měl pomoci než právě Ufík. Pochází totiž z jedné daleké, neobyčejné planety. A zda mu to za tu dlouhou cestu až k nám na Zem stojí? Létá sem přece za Bertou a pravé přátelství nikdy není obyčejné. Pro pravé přátelství není problém ani vesmírná vzdálenost!

Dalších třináct krátkých příběhů jako pokračování knihy Berta a Ufo obsahuje opět laskavý humor a jednoduché, avšak nápadité zápletky, vhodné již pro nejmenší čtenáře.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM