EN

Kroužkování

Výroba šperků z kovových kroužků

Drahomíra Fejtková


Naučte se originální techniku na výrobu šperků, kterou používali již před staletími!
Kroužkování – starobylá technika používaná již před staletími! Spojováním kovových kroužků, korálků a drátků vznikají nádherné šperky, jejichž krásu každý ocení. Zapojte svou fantazii a šikovné ruce a zkuste si sama vytvořit šperky s puncem jedinečnosti a vkusu. Stačí trocha šikovnosti a brzy obohatíte svou šperkovnici o nové náušnice, náramky či náhrdelníky. Díky více než dvaceti podrobným návodům snadno proniknete do tajů této techniky a navíc získáte inspiraci pro své vlastní nápady.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 80
EAN 9788025326015
Datum vydání 26.10.2015
Věk od 13
Formát 166x235 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,181
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Naučte se originální techniku na výrobu šperků, kterou používali již před staletími!

Kroužkování – starobylá technika používaná již před staletími! Spojováním kovových kroužků, korálků, drátků a dalšího zajímavého materiálu vznikají nádherné šperky, jejichž krásu každý ocení. Zapojte svou fantazii a šikovné ruce a zkuste si vytvořit originální šperky s puncem jedinečnosti a vkusu.

Stačí trocha šikovnosti a brzy obohatíte svou šperkovnici o nové náušnice, náramky či náhrdelníky. Díky více než dvaceti podrobným návodům snadno proniknete do tajů této techniky a navíc získáte inspiraci pro své vlastní nápady.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM