EN

Umění předstírat

Rachel Harrisová


Podle kluků existují dva druhy holek – ty na trvalý vztah a ty na nezávazné randění a užívání si. Sedmnáctiletá Alyssa je rozhodně ten první typ – a touží to změnit...
Podle kluků existují dva druhy holek – ty na trvalý vztah a ty na nezávazné randění a užívání si. Sedmnáctiletá Alyssa je rozhodně ten první typ – a touží to změnit. Zahájí svou radikální proměnu, jejímž cílem je Justin Carter, největší lamač dívčích srdcí. A aby si jí vůbec všiml, přemluví svého kamaráda Brandona, aby předstírali, že spolu chodí. Zprvu nevinná hra postupně přerůstá v něco mnohem víc – v něco, co navždy může zničit jejich dlouholeté přátelství i Alyssinu snahu stát se někým jiným.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Fine Art of Pretending
Původní jazyk angličtina
Počet stran 312
EAN 9788075440044
Datum vydání 19.10.2015
Věk od 14
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,443
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Podle kluků na fairfieldské akademii existují dva druhy holek – ty na trvalý vztah a ty na nezávazné randění a užívání si. Sedmnáctiletá Alyssa je rozhodně ten první typ – a upřímně touží to změnit.

A tak zahájí svou radikální proměnu, jejímž cílem je Justin Carter, největší krasavec a lamač dívčích srdcí. A aby si jí vůbec všiml a ona se zařadila mezi oblíbené holky na randění, přemluví svého kamaráda Brandona, populárního sportovce, aby předstírali, že spolu chodí. Zprvu nevinná hra na šťastný pár postupně přerůstá v něco mnohem víc – v něco, co navždy může zničit jejich dlouholeté přátelství i Alyssinu snahu stát se někým jiným.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Rachel Harrisová

Rachel Harrisová

Rachel napsala mnoho knih v rámci žánru young adult i new adult a všechny mají jedno společné – vystupuje v nich hlavní hrdinka, která by klidně mohla být holkou ze sousedství. A samozřejmě nesmí chybět charismatický a chytrý hlavní hrdina. Rachel miluje vaření a sledování kuchařských pořadů společně se svým manželem, ale největší radost jí vždy udělá debata se čtenáři.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM