EN

Výletový den

Psí a trochu žabí

Pavla Petráková - Slancová


V hlavních rolích také Zdeněk Srstka a Dana Syslová!
Dvojčata Terezka a Kryštůfek jedou s babičkou (Dana Syslová) a dědou (Zdeněk Srstka) k rybníku Strž v době, kdy se do něho na jaře z blízkého lesíka stěhují žáby. Po cestě ale musí babička ještě vhodit do poštovní schránky dopis, a tak NAŠTĚSTÍ děti objeví pod schránkou odložené psí miminko kňučící v krabici... Kdo štěně "adoptoval", zda jsou psi podobni svým pánům, jak důležité je psaní dopisů a jak si Dvojčata s babi a dědou doma hrají na OPRAVDICKÉ kino - o tom všem je napsáno a namalováno v této knize.

Detailní informace

Ilustrátor Kateřina Skořepová
Jazyk čeština
Počet stran 44
EAN 9788026408673
Datum vydání 12.10.2015
Věk od 4
Formát 205x290 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,508
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

VÝLETOVÝ DEN PSÍ (a trochu žabí) je volným pokračováním VÝLETOVÉHO DNE RYBÍHO, prvního dílu příběhů dětí a jejich prarodičů, kteří vyrážejí na výlety do svého okolí.

Tentokrát jedou Dvojčata Terezka a Kryštůfek s babičkou (Dana Syslová) a dědou (Zdeněk Srstka) k rybníku Strž u Staré Huti v době, kdy se do něho na jaře z blízkého lesíka stěhují žáby. Po cestě ale musí babička ještě vhodit do poštovní schránky dopis, a tak NAŠTĚSTÍ děti objeví pod schránkou odložené psí miminko kňučící v krabici...

Kdo štěně "adoptoval", zda jsou psi podobni svým pánům nebo naopak, jaké kočky má doma teta Alice, jak důležité je psaní dopisů a jak si Dvojčata s babi a dědou doma hrají na OPRAVDICKÉ kino - o tom všem je napsáno a namalováno v této knize.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM