EN

Mladá můžeš být jen dvakrát

Adena Halpern


Laskavý román o tom, že věk je jen číslo
Ellie Jerome je sice 75 let, ale v srdci je stále mladou dívkou, která se nemůže smířit s tím, že ji okolí bere jako stařenku. Vždyť toho má tolik společného se svou 29 letou vnučkou! Rozhodně mnohem více, než se svou upjatou dcerou, která terorizuje celou rodinu svými rozmary a mindráky. Při sfoukávání svíček na svém narozeninovém dortu si Ellie z celého srdce přeje být znovu alespoň na jeden den mladá. Jak se však říká, nikdy si nic nepřejte, mohlo by se vám to vyplnit… a třeba vám i změnit život.

Detailní informace

Žánr román
Jazyk čeština
Původní název 29
Původní jazyk angličtina
Počet stran 272
EAN 9788026704874
Datum vydání 12.10.2015
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,317
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Laskavý román o tom, že věk je jen číslo

Ellie Jerome je sice 75 let, ale v srdci je stále mladou dívkou, která se nemůže smířit s tím, že ji okolí bere jako stařenku. Vždyť toho má tolik společného se svou devětadvacetiletou vnučkou Lucy!! Rozhodně mnohem více, než se svou upjatou dcerou, která terorizuje celou rodinu svými rozmary a mindráky. Při sfoukávání svíček na svém narozeninovém dortu si Ellie z celého srdce přeje být znovu alespoň na jeden den mladá. Jak se však říká, nikdy si nic nepřejte, mohlo by se vám to vyplnit… a třeba vám i změnit život.

ADENA HALPERN (8. 12. 1968)

Rodačka z Filadelfie vystudovala v New Yorku tvůrčí psaní a pokračovala ve studiu na Americkém filmovém institutu v Los Angeles. Spisovatelskou kariéru začala jako autorka pravidelných sloupků pro časopis Marie Claire. Z nich pak v roce 2007 sestavila svou první knihu Target Underwear and a Vera Wang Gown: Notes of a Single Girl’s Closet (Vespod Target, navrch Vera Wang: poznámky z dívčího šatníku). Zatím jí vyšly tři romány, Pinch Me! (Štípni mě, 2011), Mladá můžeš být jen dvakrát (29: A Novel, 2009), a The Ten Best Days of My Life (Deset nejlepších dnů mého života, 2008). Na dva poslední tituly získala filmová práva společnost 20th Century Fox. Adena Halpern žije nyní v Los Angeles se svým manželem, scenáristou Jonathanem Goldsteinem.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM