EN

Hurvínkova nebesíčka

Denisa Kirschnerová


Knížní zpracování úspěšného loutkového představení Divadla Spejbla a Hurvínka.
Jak se přihodilo, že se Hurvínek, Mánička a jejich kamarád pes Žeryk setkali se svérázným znalcem zvířat doktorem Kytlem, s jeho kocourem Petrklíčem a hubatou kavkou Franci? Začalo to tím, že se Hurvínek rozhodl naučit Žeryka mluvit lidskou řečí! Hurvínek a jeho kamarádi se ocitnou v podivuhodném domě zvaném Nebesíčka, který se tu a tam zjevuje v Praze na Malé Straně. Najdou v něm podivnou skříňku Kostitřasku, ale k čemu slouží, vám neprozradíme. Pokud se to chcete dozvědět, pusťte se do čtení!

Detailní informace

Žánr pohádka
Jazyk čeština
Počet stran 48
EAN 9788025325575
Datum vydání 14.09.2015
Věk od 5
Formát 216x276 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,459
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Knížní zpracování úspěšného loutkového představení Divadla Spejbla a Hurvínka

Jak se přihodilo, že se Hurvínek, Mánička a jejich chlupatý kamarád Žeryk setkali se svérázným znalcem zvířat doktorem Kytlem, s jeho kocourem Petrklíčem a hubatou kavkou Franci? Všechno začalo tím, že se Hurvínek rozhodl naučit Žeryka mluvit lidskou řečí.

V nové knížce pro všechny milovníky oblíbených loutkových hrdinů se Hurvínek a jeho kamarádi ocitnou v podivuhodném domě zvaném Nebesíčka, který se tu a tam zjevuje v Praze na Malé Straně. V domě najdou podivnou skříňku Kostitřasku, ale k čemu slouží, vám zatím neprozradíme. Pokud se to chcete dozvědět, pusťte se do čtení!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM