EN

Moje studentská kuchařka

Helena Rytířová


Dopřejte si i na studiích kvalitní a chutná jídla "jako od maminky"!
Vyhlášená kuchařka a autorka několika úspěšných titulů o vaření, Helena Rytířová, tentokrát přichází s knihou receptů určenou všem studentům a studentkám, kteří chtějí i na studiích jíst kvalitní a chutná jídla „jako od maminky“. Uvařte si dobroty, které skvěle chutnají, a které si zvládnete připravit v malé kuchyňce na koleji nebo v podnájmu. S obrazovými postupy krok za krokem to zvládnou i začátečníci.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 64
EAN 9788025321935
Datum vydání 14.09.2015
Věk od 15
Formát 170x243 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,188
Typ Kniha
Vazba publikace vázané spirálou

Dopřejte si i na studiích kvalitní a chutná jídla "jako od maminky"!

Báječná jídla mojí maminky musí žít dál! To jsem si řekla, když jsem se stěhovala na kolej a popsala pak jejími recepty celý sešit. Vybrala jsem jídla, která zvládnu uvařit ve společné kuchyňce a samozřejmě jsem myslela i na svoji novou spolubydlící. Věřím, že budou chutnat i jí!

Vyhlášená kuchařka a autorka několika úspěšných titulů o vaření, Helena Rytířová, tentokrát přichází s knihou receptů určenou všem studentům a studentkám, kteří chtějí i na studiích jíst kvalitní a chutná jídla „jako od maminky“.

Uvařte si dobroty, které skvěle chutnají, a které si zvládnete připravit v malé kuchyňce na koleji nebo v podnájmu. S obrazovými postupy krok za krokem to zvládnou i začátečníci.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM