EN

NARNIE – Princ Kaspian

4. díl

C. S. Lewis


4.díl bestselleru, který nadchl miliony čtenářů po celém světě!
Je spousta dveří, ale pouze jedny vedou do jiného světa. Projděte s námi do země zázraků a kouzel - do Narnie! Magická síla navrátila sourozence Petra, Zuzanu, Edmunda a Lucii do Narnie, kterou ničí občanská válka. Zachránit ji může jen mladý princ Kaspian, ale potřebuje pomoc. Podaří se mu s podporou dětí a lva Aslana zachránit Narnii a vrátit jí dávno ztracené časy svobody a štěstí? Nenechte si ujít fantasy bestseller, který nadchl miliony čtenářů na celém světě.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 4
Jazyk čeština
Původní název The Chronicles of Narnia 4- Prince Caspian
Původní jazyk angličtina
Překladatel Veronika Volhejnová
Počet stran 240
EAN 9788025323274
Datum vydání 14.09.2015
Věk od 9
Formát 135x203 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,246
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

4.díl bestselleru, který nadchl miliony čtenářů po celém světě!

PRINC BOJUJE O SVOJI KORUNU

NARNIE… kde zvířata mluví… kde stromy chodí… kde právě začíná bitva. Princ Kaspian, oloupený o své právo na trůn, shromažďuje armádu, aby zbavil zemi falešného krále. Ale nakonec je to čestný souboj mezi dvěma muži, který má rozhodnout o osudu celé země.

Je spousta dveří, ale pouze jedny vedou do jiného světa. Projděte s námi do země zázraků a kouzel - do Narnie! Magická síla navrátila sourozence Petra, Zuzanu, Edmunda a Lucii do Narnie, kterou ničí občanská válka. Zachránit ji může jen mladý princ Kaspian, ale potřebuje pomoc. Podaří se mu s podporou dětí a lva Aslana zachránit Narnii a vrátit jí dávno ztracené časy svobody a štěstí?

Nenechte si ujít fantasy bestseller, který nadchl miliony čtenářů na celém světě.

"Jestliže důvtip a moudrost, styl a učenost mají být nezbytné pro cestu k nebeské bráně, pak Lewis bude jedním z andělů."

- The New Yorker

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Letopisy Narnie"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
C. S. Lewis

C. S. Lewis

Clive Staples Lewis byl irský spisovatel, básník a profesor anglického jazyka a literatury na univerzitě v Oxfordu. Od mládí ho fascinovala severská a řecká mytologie, měl rád legendy a pohádkové příběhy. Byl blízkým přítelem J. R. R. Tolkiena, autora Hobita a Pána prstenů. Jeho nejznámějším dílem je série knih Letopisy Narnie. Lewisova díla byla přeložena do více než třiceti jazyků včetně češtiny. Knih z této série se prodalo více než sto milionů výtisků. Některá Lewisova díla byla zpracována jako divadelní nebo filmové adaptace.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM