EN

Chobotem sem, chobotem tam

Ivona Březinová


Co se stane, když v kabinetě přírodopisu obživne mamutí mládě? Oblíbená edice První čtení pro začínající čtenáře. Včetně pracovního sešitu!
Jednoho dne dojde v kabinetě přírodopisu k podivuhodné události – obživne tam mamutí mládě. Nečekaný objev se podaří čtveřici kamarádů, a ti se hned rozhodnou se o mamutka postarat. Ale kam ho schovat? Míša, Nina, Vládík a Teo mají plnou hlavu starostí, zato mamutík se má čile k světu. Jak to všechno dopadně? Bavte se a luštěte s přiloženým pracovním sešitem. Pro toho, kdo pěkně přečetl knížku, to bude hračka!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Alena Schulz
Jazyk čeština
Počet stran 88
EAN 9788000039725
Datum vydání 24.08.2015
Věk od 6
Formát 160x195 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,323
Typ Kniha + doplněk
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Co se stane, když v kabinetě přírodopisu obživne mamutí mládě? Oblíbená edice První čtení pro začínající čtenáře. Včetně pracovního sešitu!

Jednoho dne dojde v kabinetě přírodopisu k podivuhodné události – obživne tam mamutí mládě. Nečekaný objev se podaří čtveřici kamarádů, a ti se hned rozhodnou se o mamutka postarat. Ale kam ho schovat? A jak jeho přítomnost utajit? Míša, Nina, Vládík a Teo mají plnou hlavu starostí, zato mamutík se má čile k světu. Jak jen kolotoč nastalých bláznivých situací dopadne?

Bavte se a luštěte s přiloženým pracovním sešitem. Pro toho, kdo pěkně přečetl knížku, to bude hračka! Pracovní sešit má 17 stran a je zatavený ve fólii s knihou.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ivona Březinová

Ivona Březinová

Je spisovatelkou na volné noze, šest let vedla semináře tvůrčího psaní na Literární akademii. Její prvotina Zrcátko pro Markétu načala bohatou řadu knih od leporel přes pohádky, příběhy pro malé čtenáře (F jako Fík, Vítej, Karle!, Ďasík a Ďáblík), populárně naučné texty a encyklopedie až po romány pro teenagery. Pro dívky vydala literární cestopisy (tzv. Béčkovky) a nevyhýbá se ani závažným tématům (Lentilka pro dědu Edu, Kluk a pes, Řvi potichu, brácho, triptych Holky na vodítku). Mnohé její publikace získaly ocenění a byly přeloženy do cizích jazyků. Autorka ráda beseduje se svými čtenáři.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM