EN

Petr Uličný: bouřlivák John

Roman Smutný, Petr Uličný


Mozaiku profesního a osobního života „nepřeslechnutelného“ trenéra doplňují svými postřehy jeho kamarádi a kolegové, například Pavel Vrba nebo Karel Brückner.
Petr Uličný, legendární John, vypráví o svých hráčských začátcích, o své trenérské kariéře, která byla pěkně spletitá, protože kvůli své „komunikativnosti“ vystřídal několik klubů, a nevyhýbá se ani vyprávění o svém soukromí a milované rodině. Mozaiku profesního a osobního života „nepřeslechnutelného“ trenéra doplňují svými postřehy jeho kamarádi a kolegové, například Pavel Vrba nebo Karel Brückner.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 332
EAN 9788075050915
Datum vydání 04.05.2015
Věk od 14
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,544
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Petr Uličný, legendární John, vypráví o svých hráčských začátcích, o své trenérské kariéře, která byla pěkně spletitá, protože kvůli své „komunikativnosti“ vystřídal několik klubů, a nevyhýbá se ale ani vyprávění o svém soukromí a milované rodině.

Autor sleduje kariéru tohoto rodáka z Kroměříže, mapuje jeho úspěchy a neúspěchy, ale zároveň nechá v plné síle působit opravdovost a ohromný zapálení, se kterým Bouřlivák John všechno prožívá. Z každé věty na nás dýchne osobitost a nesmírná autenticita, kterou si dokázal získat sympatie svých přátel a kolegů, ale kterou i mnohé z nich popudil. Mozaiku profesního a osobního života „nepřeslechnutelného“ trenéra doplňují svými postřehy jeho kamarádi a kolegové, například Pavel Vrba nebo Karel Brückner.

Jaké byly začátky Petra Uličného? Proč se mu říká John? Co o něm říkají jeho spoluhráči a přátelé a jak ho vidí jeho žena? Kdy si zazpíval s Pavlem Bobkem? V čem vidí naději pro český fotbal?

Přečtěte si, co všechno na sebe Bouřlivák John prozradil a proč se neodmyslitelně zapsal do fotbalové historie a do srdcí všech milovníků fotbalu.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM