EN

Moje RECEPTY – zápisník


Vytvořte si i vy svou kuchařskou knihu
Vzpomínáte na chvíle, kdy vaše maminka nebo babička vytáhly ze skříně voňavý, lehce ušmudlaný sešit a začala se péct bábovka, vánoční cukroví nebo nějaká jiná dobrota? Takový zápisník se dědí z generace na generaci a je považován za rodinné stříbro. Vytvořte si i vy svůj vlastní poklad. Svou kuchařskou knihu, do níž budete zapisovat recepty na jídla, která vám chutnala. Recepty, které chcete zaznamenat nejen pro sebe, ale i pro svoji dceru, syna, vnučku nebo snachu.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 160
EAN 8594155756520
Datum vydání 26.01.2015
Věk od 0
Formát 165x240 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,342
Typ Kalendář, diář
Vazba měkké desky z kartonu

Vzpomínáte na chvíle, kdy vaše maminka nebo babička vytáhly ze skříně voňavý, lehce ušmudlaný sešit a začala se péct bábovka, vánoční cukroví nebo nějaká jiná dobrota? Takový zápisník se dědí z generace na generaci a je považován za rodinné stříbro.

Vytvořte si i vy svůj vlastní poklad. Svou kuchařskou knihu, do níž budete zapisovat recepty na jídla, která vám chutnala. Recepty, které chcete zaznamenat nejen pro sebe, ale i pro svoji dceru, syna, vnučku nebo snachu.

Otevřete tento sešit a začněte psát svůj kuchařský deník. Takovou svou vlastní, máslem a vanilkovým cukrem křtěnou kuchařku.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM