EN

Upíří storky – Nebezpečná výprava

Petra Klabouchová


Zvítězí láska, nebo žízeň po krvi?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Petr Palma
Jazyk čeština
Počet stran 216
EAN 9788025320396
Datum vydání 12.05.2014
Věk od 11
Formát 125x195 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,204
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Upíří storky pokračují!

Hrabě Drákula odjíždí na tři týdny za oceán přednášet americkým upírům na Univerzitu ve Wamp Yorku. Nový spolužák, upír Paulus, využije nepřítomnosti hraběte Drákuly, začaruje Vladyho a lstí přinutí ostatní kamarády, aby s ním podnikli zakázaný výlet do minulosti. Cestou v čase nedobrovolně zažívají různá dobrodružství – potopení Titaniku, objevení Ameriky, bitvu u Stalingradu a řadu dalších. Bohužel se jim také podaří změnit část historie a hrozí jejich zmizení ze současnosti!

Druhý díl neskonale zábavného trháku o upírech.

Hodnocení čtenářů

Ladislava Uzlova
,, Upíří storky,, Dobrodružné, bláznivé, překvapivé a zároveň velmi vtipné. Jak pro dospělé, tak pro děti. Chtělo by to třetí díl 😉. Fandíme autorce a budeme se těšit na další pokračování ....

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Petra Klabouchová

Petra Klabouchová

Petra Klabouchová pochází z jihočeského Husince, kde to odjakživa přálo revolučním myšlenkám. Po studiu novinařiny a psychologie na Masarykově univerzitě v Brně se začala věnovat psaní. Literární talent rozvinula jako manažerka rockových kapel během cestování po Evropě i USA. Tato divoká a hlasitá léta zachytila v knize Na plný koule. Její literární repertoár zahrnuje také zábavné a dětem přístupné Upíří storky, pohled do osmdesátých let Poslední kubánské pomeranče, exkurzi k odkazu starověkého Egypta Podvod zlatého faraona i psychologický krimi thriller Anglická zahrada. Nejvýrazněji na sebe upozornila detektivkou Prameny Vltavy o zlu vyvěrajícím z hlubin spisovatelčina rodného kraje. O zločinu zahaleném desetiletími mlčení vypráví i v knize U severní zdi.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM