EN

Včera a dnes - Jak se žilo ve městech

Eva Obůrková


Otevři okénko a nahlédni do minulosti
Napadlo vás někdy, jak se žilo v minulosti? Jak vypadalo první auto, babiččiny školní pomůcky nebo středověký jeřáb? Stačí se podívat pod jedno z desítek okének uvnitř knihy, a hned zjistíte, jak dříve vypadala města. Najdete na každém obrázku ukrytou zvědavou průvodkyni, mývalku Agnes?

Detailní informace

Ilustrátor Alexandra Hetmerová
Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Počet stran 16
EAN 9788000038896
Datum vydání 28.09.2015
Věk od 6
Formát 215x280 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,743
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Napadlo vás někdy, jak se žilo v minulosti? Jak vypadalo první auto, předchůdce ponorky, babiččiny školní pomůcky či praprapradědečkovy kolečkové brusle? Co si oblékali lidé před sto nebo dokonce mnoha tisíci lety? Stroj času sice ještě nikdo nevynalezl, ale přesto se s námi hravě dostanete do dávných dob. Máme pro vás totiž kouzelné kukátko. Stačí se podívat pod jedno z několika desítek okének uvnitř knihy, a hned zjistíte, jak kdysi vypadal běžný den ve městě, jak se nakupovalo, čím se jezdilo, jak si hrály děti v parku, jakou podobu měly zimní radovánky, léto u moře nebo škola.

Všechno s vámi bude bedlivě sledovat zvědavá mývalka Agnes. Najdete ji na každém obrázku?

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Eva Obůrková

Eva Obůrková

Novinářka, reklamní textařka a ilustrátorka, autorka řady knížek o cestování pro dospělé i děti, průvodců, kalendářů a prospektů. Specialistka na domácí cestovní ruch, vinařskou turistiku a rozdávání rad na výlety, zejména s dětmi a po Česku, ale i bez nich a jinam. Napsala řadu knížek o výletech s dětmi v Česku i na Slovensku, dlouhodobě spolupracuje s různými novinami a časopisy a portálem Kudy z nudy České centrály cestovního ruchu – CzechTourism.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM