EN

Ochutnejte Českou republiku

Eva Obůrková, Štěpánka Orsáková


Nejlepší národní speciality a recepty
Co byste řekli cestám po stopách kuchyně našich předků ze všech regionů Čech, Moravy a Slezska? Cestování, spojené s poznáváním, se přece dá skvěle spojit s ochutnáváním typických krajových specialit. A aby putování, objevování a pátrání po dobrotách bylo co nejjednodušší, k tomu vám poslouží projekt Ochutnejte Českou republiku, který vám nabídne to nejlepší z české regionální kuchyně.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 160
EAN 9788087222126
Datum vydání 03.03.2010
Věk od 0
Formát 170x245 mm
Nakladatelství B4U Publishing
Hmotnost 0,57
Typ Kniha

Ochutnejte Českou republiku - Nejlepší národní speciality a recepty

Text Štěpánka Orsáková, Eva Obůrková

V knize naleznete téměř 200 receptů na přípravu českých regionálních jídel včetně fotografií. Recepty jsou rozčleněny na polévky, hlavní jídla a deserty a u každého z nich je uveden seznam surovin, doba přípravy a podrobný postup. U všech regionů vám poradíme tipy na výlety a zajímavosti související s jídlem, abyste mohli speciality příjemně zažít na malé procházce. Zbývá už jen popřát šťastnou cestu a dobrou chuť.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Eva Obůrková

Eva Obůrková

Novinářka, reklamní textařka a ilustrátorka, autorka řady knížek o cestování pro dospělé i děti, průvodců, kalendářů a prospektů. Specialistka na domácí cestovní ruch, vinařskou turistiku a rozdávání rad na výlety, zejména s dětmi a po Česku, ale i bez nich a jinam. Napsala řadu knížek o výletech s dětmi v Česku i na Slovensku, dlouhodobě spolupracuje s různými novinami a časopisy a portálem Kudy z nudy České centrály cestovního ruchu – CzechTourism.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM