EN

Tony Buzan BOX

Tony Buzan


Probuďte svou kreativitu, zlepšete svou paměť, naučte se číst rychleji, změňte svůj život s pomocí myšlenkových map.
Duchovní otec myšlenkových map Tony Buzan je přední světovou autoritou v oblasti výzkumu mozku a učení. Vědecké poznatky dokázal úspěšně popularizovat – po celém světě se prodaly přes tři miliony jeho knih. Box obsahuje čtyři největší bestsellery - Myšlenkové mapy, Rychlé čtení, Trénink paměti a Používejte hlavu.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní jazyk angličtina
Počet stran 880
EAN 9788026502999
Datum vydání 24.11.2014
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 1,81
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Probuďte svou kreativitu, zlepšete svou paměť, naučte se číst rychleji, změňte svůj život s pomocí myšlenkových map. Jde o převratnou techniku, která způsobila bouři ve školství i v byznysu. Myšlenkové mapy používají stovky milionů lidí: Využijí všechny schopnosti své mozkové kůry – práci se slovy, obrazy, čísly, logikou, rytmem, barvou a prostorem – takže se mohou toulat nekonečnou krajinou svého mozku. Duchovní otec myšlenkových map Tony Buzan je přední světovou autoritou v oblasti výzkumu mozku a učení. Vědecké poznatky dokázal úspěšně popularizovat – po celém světě se prodaly přes tři miliony jeho knih.

Box obsahuje čtyři největší bestsellery - Myšlenkové mapy, Rychlé čtení, Trénink paměti a Používejte hlavu.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Tony Buzan

Tony Buzan

Tony Buzan se proslavil jako vynálezce myšlenkových map a milionům lidí pomáhá rozvíjet jejich kreativitu, vylepšovat paměť a najít cestu, jak uvažovat v širších souvislostech. Velmi populární jsou jeho školení a motivační přednášky pro soukromé firmy i vládní organizace ve významných centrech byznysu po celém světě. V roce 2008 získal cenu za životní dílo od Americké asociace kreativity (ACA). Je plodným autorem, napsal přes stovku knih, přeložených do více než 30 jazyků a prodávaných ve více než 150 zemích.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM