EN

Krátký průvodce pro dlouhý život

Jak si dlouhodobě a snadno udržovat pevné zdraví

David B. Agus


Vytvořte si nové zdravé návyky, využijte nejnovější vědecké poznatky a začněte opravdu žít!
Tento přehledný a čtivý průvodce vám poskytne 65 efektivních rad pro to, abyste dlouho žili, a naplno mohli užívat svého dobrého zdraví. Autor známé a velmi úspěšné knihy Konec nemocem vás nyní provede možnostmi, jak zůstat zdravý, přičemž se opírá o nejnovější poznatky lékařské vědy. Ukazuje vám možné a překvapivě snadné změny ve vašem životě, které zatím leží nevyužity před vámi. I zdánlivé maličkosti mohou pozitivně ovlivnit naše zdraví, ale musíme o nich vědět.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název A Short Guide to a Long Life
Původní jazyk angličtina
Počet stran 176
EAN 9788026405641
Datum vydání 10.11.2014
Věk od 15
Formát 127x178 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,206
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Tento přehledný a čtivý průvodce vám poskytne 65 efektivních rad pro to, abyste dlouho žili, a naplno mohli užívat svého dobrého zdraví.

Autor známé a velmi úspěšné knihy Konec nemocem vás nyní provede možnostmi, jak zůstat zdravý, přičemž se opírá o nejnovější poznatky lékařské vědy. Ukazuje vám možné a překvapivě snadné změny ve vašem životě, které zatím leží nevyužity před vámi.

Vytvořte si nové zdravé návyky, využijte nejnovější vědecké poznatky a začněte opravdu žít!

I zdánlivé maličkosti mohou pozitivně ovlivnit naše zdraví, ale musíme o nich vědět. (Víte, že tolik doporučované potravinové doplňky, vitamíny nebo antioxidanty možná nejsou tak užitečné, protože svou přítomností blokují přirozené pochody v organizmu? Už vám někdo řekl, že malé dávky aspirinu denně jsou takřka elixírem života pro lidi nad 40 let? Takové, a mnoho dalších rad naleznete právě v této publikaci.

Navíc zde naleznete kompletní přehled doporučených a preventivních lékařských prohlídek pro celý život, aktualizovaný českou lékařkou podle podmínek českých zdravotních pojišťoven.

Dr. David B. Agus je jedním z největších světových odborníků na léčbu rakoviny a propagátorem personalizované medicíny.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM