EN

Žvaní žabák u louže

hravé logopedické písničky

Zdeněk Král


Zábavné písničky pro správné vyslovování hlásek!
17 písniček nejen k procvičování výslovnosti hlásek především pro děti od 4 do 7 let. Jsou doplněny notovým zápisem, akordy, rytmocvičkami, obrázky, příběhy s ilustracemi, dalšími aktivitami a navazují na ně jednoduchá říkadla. V knížce i na CD se můžete těšit na oblíbenou dvojici Zdeňka a Kristýny z dětského pořadu Hýbánky na dětském kanále ČT.

Detailní informace

Žánr logopedie
Jazyk čeština
Počet stran 80
EAN 9788026605867
Datum vydání 03.11.2014
Věk od 4
Formát 297x210 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,328
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Zábavné písničky pro správné vyslovování hlásek!

Knížka s písničkami na CD. Celkem obsahuje sedmnáct písniček nejen k procvičování výslovnosti hlásek. Vytvořili jsme i takové písničky, v nichž se vyskytují různé hláskové skupiny a jejich rozlišení. Můžete si tak vybrat písničku podle toho, co právě budete chtít dělat a co budete mít chuť poslouchat.

Naše písničky jsou doplněny notovým zápisem, akordy, rytmocvičkami, obrázky, příběhy s ilustracemi, dalšími aktivitami a navazují na ně jednoduchá říkadla. Říkadly s pohybem se dá zabavit kdykoliv a kdekoliv. V knížce i na CD se můžete těšit na oblíbenou dvojici Zdeňka a Kristýny z dětského pořadu „Hýbánky“ na dětském kanále ČT.

Písničky jsou textově a hudebně uzpůsobeny především dětem od 4 do 7 let. Tedy ve věkovém období, kdy se u dětí správná výslovnost řeší nejčastěji. Texty jsme se snažili tvořit tak, aby kumulovaly procvičované hlásky a naopak neobsahovaly ty obtížnější. Zajímavá a někdy i složitější slovní spojení snad dohání hravost a vtip.

Nejen logopedické písničky snad tedy budou užitečným pomocníkem a příjemným průvodcem knížkou a obohatí vaši slovní zásobu zajímavými, ale i méně obvyklý rýmy. Povídáním a zpíváním přispíváme k radosti a sebepoznání. Věříme, že knížka zaujme i ty, kterých se výslovnost a problémy s ní nijak nedotýkají a chtějí si třeba jen zanotovat naše písničky. Stránky a CD by tak mohly přispět k častějšímu zpívání třeba u vás doma nebo na cestách.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM