EN

Ztracený trpaslík

Aneb procházka českými a moravskými jeskyněmi

Martina Drijverová


Dobrodružné hledání klíče k lidským srdcím
Nejkrásnějšími českými a moravskými jeskyněmi prochází trpaslík Ulf, pátrající po klíči k lidským srdcím. Navštíví například Bozkovské a Koněpruské jeskyně, jeskyni na Špičáku, Na Pomezí, Hranický a Moravský kras. Všude potkává přátele, kteří mu chtějí pomoci. A všude najde a vyslechne něco zajímavého. Ulf nakonec klíč k lidským srdcím najde. Pokud jste zvědaví, kde se klíč skrýval a jak se odemykají lidská srdce, projděte spolu se skřítkem Ulfem jeho dobrodružnou cestu.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 112
EAN 9788026605836
Datum vydání 10.11.2014
Věk od 6
Formát 167x225 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,468
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Lidé se k trpaslíkům chovají skutečně nepěkně. Slídí po jejich pokladech, staví si zkamenělé skřítky do zahrad. Co by mohlo obměkčit tvrdá lidská srdce? Snad někde existuje klíč, který by je otevřel… Trpaslík Ulf se vydává takový klíč hledat. Musí projít mnoha jeskyněmi v Čechách a na Moravě. Prožije v nich mnohá dobrodružství! A jestli se mu podaří klíč nalézt? To se dozvíte v této knížce.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Martina Drijverová

Martina Drijverová

Martina Drijverová píše knihy nejrůznějších žánrů pro děti všech věkových kategorií. Pochází z bilingvní rodiny (tatínek byl Holanďan), ihned po absolvování střední školy v roce 1969 odjela do Paříže, kde na Sorbonně studovala dějiny francouzského umění. Po návratu tlumočila a překládala z francouzštiny a za dva roky se dostala na FAMU. Poté pracovala několik let jako dramaturgyně redakce pro děti a mládež v Československém rozhlase, kde adaptovala pohádky vlastní i cizí. Několik pohádek a animovaných seriálů připravila pro Českou televizi. Od roku 1986 je spisovatelkou na volné noze. Má dceru a syna, který je výtvarníkem. Mezi její nejznámější knihy patří Sísa Kyselá, Domov pro marťany, Zlobilky a Nezbedníci.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM