EN

Management - Základy, moderní manažerské přístupy, výkonnost a prosperita

Jaromír Veber


Nejlepší učebnice managementu na trhu!
Inovované a aktualizované vydání klíčové domácí monografie na téma managementu představuje jak základní a tradiční, tak i aktuální a nová témata, s nimiž se vyrovnává jak teorie, tak i praxe moderního managementu. Kniha se uplatňuje nejen jako základní studijní materiál v mnoha kursech managementu na vysokých školách manažerského a ekonomického směru, ale i v dalších programech manažerského vzdělávání. Současně je zpracována i vzhledem k potřebám pracovníků praxe a jejich dalšího kvalifikačního rozvoje.

Detailní informace

Žánr management
Jazyk čeština
Počet stran 736
EAN 9788072612741
Datum vydání 15.09.2014
Věk od 15
Formát 165x235 mm
Nakladatelství MANAGEMENT PRESS
Hmotnost 1,175
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Inovované a aktualizované vydání klíčové domácí monografie na téma managementu představuje jak základní a tradiční, tak i aktuální a nová témata, s nimiž se vyrovnává jak teorie, tak i praxe moderního managementu. Kniha se uplatňuje nejen jako základní studijní materiál v mnoha kursech managementu na vysokých školách manažerského a ekonomického směru, ale i v dalších programech manažerského vzdělávání. Současně je zpracována i vzhledem k potřebám pracovníků praxe a jejich dalšího kvalifikačního rozvoje (podnikových manažerů, manažerů neziskových organizací, vedoucích pracovníků veřejné a státní správy aj.). Kniha vyšla s přispěním společnosti Olympus C&S spol. s r. o.

Září 2014, váz., 165 x 235 mm, 736 str.

doporučená cena: 869 Kč, ISBN 978-80-7261-274-1

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jaromír Veber

Jaromír Veber

Jaromír Veber působil na Vysoké škole ekonomické jako vedoucí katedry managementu, děkan Podnikohospodářské fakulty a dále jako náměstek pro vysoké školy a výzkum na Ministerstvu školství, mládeže a tělovýchovy. Nyní vyučuje na Vysoké škole podnikání a práva. Je profesorem podnikové ekonomiky a managementu. Zaměřuje se zejména na management kvality, inovací a výkonnost organizací. Je aktivní v různých poradenských projektech, jako vyučující MBA a vystupuje na odborných konferencích a seminářích. Je autorem či spoluautorem řady významných publikací, například Management – Základy, moderní manažerské přístupy, výkonnost a prosperita.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM