EN

Já, srandista na druhou

James Patterson, Chris Grabenstein


Srandista Jamie chce znovu vyhrát!
Jamie Grimm je na vozíčku, nemá rád, když o něm říkají, že je handikepovaný nebo znevýhodněný. Má přece tolik jiných předností! Je vyhlášeným třídním komikem a vtipálkem. Ukáže všem, co svede? Podaří se mu provtipkovat až do Celoplanetární soutěže o nejvtipnějšího dětského komika?

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název I even Funnier, A Middle school story
Původní jazyk angličtina
Překladatel Hana Petráková
Počet stran 352
EAN 9788000036717
Datum vydání 03.11.2014
Věk od 9
Formát 130x200 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,35
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Srandista Jamie chce znovu vyhrát!

Jamie Grimm je na vozíčku, nemá rád když o něm říkají, že je handikepovaný nebo znevýhodněný. Má přece tolik jiných předností! Touštík také nemá rád, když se o něm říká, že je tlustý. Raději slyší, že je horizonálně rozložitý. Jamie vidí svět jinak, a když ho komentuje, všichni se jeho líčení smějí. Je vyhlášeným třídním komikem a vtipálkem. Zato ho skinheadi ve škole nešetří a šikanují ho stejně jako jiné školáky.

Nejlepší obrana je útok! Ukáže všem, co svede. Stane se slavným dětským komikem! Podaří se mu provtipkovat se až do Celoplanetární soutěže o nejvtipnějšího dětského komika? I když má Jamie trému vystupovat na pódiu před lidmi, když jde do tuhého, užasnete, co dokáže!

James Patterson se stal nejoblíbenějším autorem americké mládeže a získal cenu Children´s Choice Book Awards Author of the Year 2010. Jeho knihy pravidelně obsazují přední místa na žebříčku bestselerů.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Můj nejhorší školní rok"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
James Patterson

James Patterson

James Patterson patří k nejlepším současným spisovatelům. Stvořil mnoho fiktivních postav a sérií, napsal také uznávané naučné knihy a svou autobiografii. Na některých knihách spolupracoval se známými osobnostmi – třeba s Billem Clintonem nebo Dolly Parton. Za svou výjimečnou představivost a podporu gramotnosti v USA získal v roce 2019 ocenění National Humanities Medal. Organizace National Book Foundation mu udělila cenu za mimořádnou službu americké literární komunitě. Je také držitelem ceny E. A. Poea a devíti cen Emmy. Žije se svou rodinou na Floridě.
Zobrazit profil autora

Chris Grabenstein

Chris Grabenstein

Christopher Grabenstein je americký bestsellerový spisovatel. Svůj první román vydal v roce 2005, od té doby píše knihy pro dospělé i pro děti, mnohdy ve spolupráci s Jamesem Pattersonem. Získal řadu literárních ocenění, hned několik z nich za titul Útěk z knihovny pana Lemoncella.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM