EN

Příběh dvou staletí

Rachel Harrisová


Volné pokračování příběhu Mé sladké šestnácté století. Tentokrát se ocitne Alessandra z renesanční Florencie v 21. století.
Alessandra D'Angeli je unavená ze svého života v renesanční Florencii. Touží se opět setkat se svou sestřenkou Cat, která za ní přišla z budoucnosti. A hvězdy vyslyší její prosbu. Ocitá se v 21. století – ze všech stran na ni útočí podivné zvuky, lidé jsou naprosto skandálně oblečeni a zdá se, že se svět zbláznil. A co by to bylo za dobrodružství, kdyby nedošlo i na lásku? Návrat zpět do šestnáctého století se však blíží.

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název A Tale of Two Centuries
Původní jazyk angličtina
Počet stran 328
EAN 9788074476235
Datum vydání 25.08.2014
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,46
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Alessandra D'Angeli touží po dobrodružství. Je unavená ze svého života v renesanční Florencii, kdy se musí podřizovat zkostnatělé morálce i očekávání ostatních. Jednou jedinkrát chce být sama sebou. A ze všeho nejvíc touží se znovu setkat se svou sestřenkou Cat, která za ní přišla z budoucnosti. A hvězdy vyslyší její prosbu.

Alessandra se najednou ocitá v 21. století – ze všech stran na ni útočí podivné zvuky, lidé jsou naprosto skandálně oblečeni a zdá se, že se svět zbláznil. Avšak Alessandra ví, že jí hodiny neodvratně odtikávají čas, než se bude muset vrátit zpět do šestnáctého století, a tak si chce největší dobrodružství svého života pořádně užít. A co by to bylo za dobrodružství, kdyby nedošlo i na lásku?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Mé sladké šestnácté století"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Rachel Harrisová

Rachel Harrisová

Rachel napsala mnoho knih v rámci žánru young adult i new adult a všechny mají jedno společné – vystupuje v nich hlavní hrdinka, která by klidně mohla být holkou ze sousedství. A samozřejmě nesmí chybět charismatický a chytrý hlavní hrdina. Rachel miluje vaření a sledování kuchařských pořadů společně se svým manželem, ale největší radost jí vždy udělá debata se čtenáři.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM