EN

Allez hop! Francouzština pro každého

Jarmila Beková


Allez hop! Tak... Pojďme do toho!
Moderní učebnice francouzštiny opravdu pro každého. Je vhodná jak do výuky na středních školách, gymnáziích a univerzitách, tak i ve školách jazykových. Obsahuje 13 lekci, z nichž každá se věnuje určitému tématu, učí slovní zásobu, určitý gramatický jev a rozvíjí základní a praktické komunikační situace. Dále nabízí projekty, autoevaluační testy, přípravu na mezinárodní zkoušku DELF, podrobný přehled probrané gramatiky, transkripci všech poslechů, obsáhlý slovník a závěrem i návod, jak s učebnicí pracovat.

Detailní informace

Jazyk francouzština
Počet stran 256
EAN 9788026604594
Datum vydání 05.05.2014
Věk od 15
Formát 170x240 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,55
Typ Kniha + CD
Vazba brožovaná lepená

Moderní učebnice francouzštiny napsaná česko-francouzským týmem zohledňuje jak specifika českého jazyka a potřeby českého studenta, tak aktuální stav jazyka francouzského.

Je koncipovaná tak, aby studenta dovedla k maturitě, případně k úspěšnému složení mezinárodní zkoušky DELF; zohledňuje Evropský referenční rámec pro jazyky.

13 lekcí obsahuje ústřední téma, odpovídající slovní zásobu, určitý gramatický jev a praktické komunikační situace; dále projekty, autoevaluační testy, přípravu na mezinárodní zkoušku DELF, podrobný přehled probrané gramatiky, transkripci všech poslechů, obsáhlý slovník a návod, jak s učebnicí pracovat.

CD pro snazší výuku namluvená rodilými mluvčími pro skvělou výslovnost hned od začátku – úvodní dialogy, fonetika, písně a podklady pro přípravu na DELF; poslechová a fonetická cvičení; veškerá slovní zásoba a fráze.

Díky praktickým komunikačním situacím podporuje učebnice výuku komunikačních dovedností.

Vhodná pro každého – jak pro studenty středních škol, gymnázií a univerzit, tak škol jazykových, díky namluvené slovní zásobě a obsáhlému gramatickému přehledu ji však využijí také samouci.

Naučte se francouzsky! Otevře se vám nejen voňavá Francie, ale i mnoho dalších zajímavých zemí světa, ve kterých se francouzsky domluvíte. Allez hop!

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM