EN

Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva Ema

Michael Ende


Příhody plné fantazie a humoru napsal věhlasný německý spisovatel Michael Ende, proslulý mimo jiné knížkami Nekonečný příběh či Děvčátko Momo a ukradený čas.
Kdo je Jim Knoflík? Jim je malý černý kluk, který se jako miminko octl v Jasmánii, ostrovním královstvíčku, jemuž vládne král Alfons Třičtvrtěnadvanáct. Kdo je Lukáš? Lukáš je Jimův nejlepší kamarád a je strojvůdcem a vlastníkem lokomotivy Emy. A tihle tři se jednoho dne vydali do světa. Ovšem tahle cesta se změnila ve velké dobrodružství.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Jim Knopf und Lukas der Lokomotivführer
Původní jazyk němčina
Počet stran 176
EAN 9788000035024
Datum vydání 11.05.2015
Věk od 8
Formát 163x238 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,523
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Kdo je Jim Knoflík? Jim je malý černý kluk, který se jako miminko octl v Jasmánii, ostrovním královstvíčku, jemuž vládne král Alfons Třičtvrtěnadvanáct.

Kdo je Lukáš? Lukáš je Jimův nejlepší kamarád a je strojvůdcem a vlastníkem lokomotivy Emy. A tihle tři se jednoho dne vydali do světa. Ovšem tahle cesta se změnila ve velké dobrodružství – pluli po moři do Mandaly, kde slíbili císaři najít ztracenou dceru, projeli pohořím Koruna světa, Údolím soumraku a skalní bránou Ústa smrti, potkali polodraka i obra, až konečně dorazili do dračího města Žalmánie. Ale tím tohle podivuhodné putování zdaleka neskončilo!

Příhody plné fantazie a humoru napsal věhlasný německý spisovatel Michael Ende, proslulý mimo jiné knížkami Nekonečný příběh či Děvčátko Momo a ukradený čas.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM