EN

Nemoc jako řeč duše

Význam a naděje chorobopisů

Ruediger Dahlke


Nalezněte souvislosti mezi svým zdravotním stavem a stavem mysli
Autor vkládá čtenáři do rukou prostředek k porozumění řeči vlastního těla, k výkladu vlastních symptomů i k navázání vztahu s duševními příčinami nemoci. Naučíte se symptomy pojímat jako smysluplný odkaz a jako učební látku, a nebudete mít důvod snažit se příznaky chorob sprovodit ze světa. Jde totiž o změnu duševních podmínek, jejichž nutným výrazem se symptom stává. Autor dr. Ruediger Dahlke je proslulým lékařem a psychoterapeutem, zabývající se psychosomatickou medicínou, homeopatií a přírodní léčbou.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Krankheit als Sprache der Seele
Počet stran 264
EAN 9788026403685
Datum vydání 13.10.2014
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,462
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor zde vkládá čtenáři do rukou prostředek k porozumění řeči vlastního těla, k výkladu vlastních symptomů i k navázání vztahu s duševními příčinami nemoci. Tato kniha obsahuje velké množství chorobopisů, přičemž doplňuje a rozšiřuje publikaci Nemoc jako cesta.

Ruediger Dahlke přispívá k novému chápání nemoci jako psychosomatického procesu. Nemoc se naučíte vnímat jako příležitost, jak uvést tělo a duši opět do harmonie a jak je v harmonickém vztahu také udržet. Symptomy pojmete jako smysluplný odkaz a jako učební látku, a nebudete mít důvod snažit se příznaky chorob sprovodit ze světa.

Dr. Ruediger Dahlke je lékař a psychoterapeut, zabývající se psychosomatickou medicínou, homeopatií a přírodní léčbou.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ruediger Dahlke

Ruediger Dahlke

Ruediger Dahlke je německý lékař a psychoterapeut, průkopník psychosomatické medicíny, který se také intenzivně věnuje psaní knih a pořádání seminářů. V roce 2012 založil poblíž rakouského Grazu léčebně-vzdělávací centrum TamanGa. Je velkým propagátorem veganské stravy. Napsal přes čtyřicet knih, které byly přeloženy do více než dvaceti jazyků. Všímá si v nich souvislostí mezi tělem a duší, psychikou a nemocí.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM