EN

Gabrielův Očistec

Sylvain Reynard


Po Infernu přichází Očistec…
Po citovém pekle, kterým si museli projít, aby mohli být Gabriel Emerson a Julia Mitchellová spolu, si konečně užívají jeden druhého. Během romantické dovolené v Itálii Gabriel Julii zasvěcuje nejen do méně známých oblastí renesančního umění, ale i do tajů smyslového a tělesného potěšení. Po návratu do univerzitního prostředí se však štěstí změní v očistec a oba musí začít o svou lásku znovu bojovat – s žárlivým ex-partnerem, s univerzitními pravidly, s nepřejícími kolegy a studenty.

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Gabriel´s Redemption
Řada Gabriel
Počet stran 560
EAN 9788073888763
Datum vydání 10.02.2014
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,715
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Po Infernu přichází Očistec…

Po citovém pekle, kterým si museli projít, aby mohli být Gabriel Emerson a Julia Mitchellová spolu, si konečně užívají jeden druhého. Během romantické dovolené v Itálii Gabriel Julii zasvěcuje nejen do méně známých oblastí renesančního umění, ale i do tajů smyslového a tělesného potěšení.

Po návratu do univerzitního prostředí se však štěstí změní v očistec a oba musí začít o svou lásku znovu bojovat – s žárlivým ex-partnerem, s univerzitními pravidly, s nepřejícími kolegy a studenty.

Bude nakonec osud profesora Gabriela Emersona stejný jako osud jeho vzoru a objektu bádání básníka Danta, nebo si svoji Beatrici a její lásku vybojuje?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Gabriel"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM