EN

Škola tuningu

Jan Kamenář


Škola tuningu aneb receptář k vašemu vozů snů krok za krokem.
Nezáleží na tom, zda vám v garáži trůní Škodovka, BMW, nebo Porsche. Toto je kniha pro všechny ty, kteří chtějí vytunit svůj automobil a hledají praktického průvodce. Uváděné postupy tuningových úprav jsou obecně platné, můžete je vnímat jako dokonalý receptář, jak si upravit vůz podle svých představ, a to ve většině případů svépomocí. Všechny postupy jsou doprovázeny bohatou fotografickou přílohou, dozvíte se o výhodách provedených úprav a samozřejmě vám popíšeme i vybavení, jaké budete potřebovat.

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Počet stran 172
EAN 9788026402732
Datum vydání 02.11.2015
Věk od 18
Formát 210x280 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,56
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Škola tuningu aneb receptář k vašemu vozů snů krok za krokem.

Nezáleží na tom, zda vám v garáži trůní Škodovka, BMW, nebo Porsche. Toto je kniha pro všechny ty, kteří chtějí vytunit svůj automobil a hledají praktického průvodce.

Uváděné postupy tuningových úprav jsou obecně platné, můžete je vnímat jako dokonalý receptář, jak si upravit vůz podle svých představ, a to ve většině případů svépomocí. Všechny postupy jsou doprovázeny bohatou fotografickou přílohou, dozvíte se o výhodách provedených úprav a samozřejmě vám popíšeme i vybavení, jaké budete pro vybrané úpravy potřebovat. V doplňujících panelech se dozvíte něco

o bezpečnosti zvolenych/vybranych doplňků, o používané terminologii a dalších variantách uvedených řešení.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM