EN

Báječné modely dopravních prostředků ze stavebnice LEGO

Joachim Klang, Oliver Albrecht


Dokonalá auta, náklaďáky a helikoptéry z malých kostiček LEGO®
Chcete díky jednoduchým návodům krok za krokem, které jsou doplněny podrobnými a přehlednými soupiskami potřebných dílů, stvořit ze stavebnice LEGO dokonalé modely taxíku, Ferrari, kabrioletu, silničního tahače či helikoptéry a zasadit je do svého města? Na stránkách této knihy vám autoři přinášejí spoustu skvělých námětů, jak z nepřehledné změti kostek vykouzlit naprosto úchvatné profesionálně vypadající modely.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název DAS GROSSE LEGO BUCH – BAU DIR EINE STADT
Původní jazyk němčina
Řada Lego
Počet stran 168
EAN 9788025141076
Datum vydání 26.08.2013
Věk od 8
Formát 203x254 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,53
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Chcete díky jednoduchým návodům krok za krokem, které jsou doplněny podrobnými a přehlednými soupiskami potřebných dílů, stvořit z Lega dokonalé modely taxíku, Ferrari, kabrioletu, silničního tahače či helikoptéry a zasadit je do svého města?

Hromada Lega je dnes nedílnou součástí inventáře téměř každého dětského pokoje. V pestrobarevných kostkách nacházejí nicméně jisté zalíbení i mnozí dospělí a rádi se nechají svými ratolestmi vtáhnout do hry a skládání. Jakmile se ovšem po prvním nevyhnutelném úklidu ocitnou kostky zpátky v krabici, už většinou chybí to, čeho ostřílení stavitelé Joachim Klang a Oliver Albrecht „nacpali“ naopak do knížky vrchovatě: nápady! Na těchto stránkách vám přinášejí spoustu skvělých námětů, jak z nepřehledné změti kostek vykouzlit naprosto úchvatné profesionálně vypadající modely.

Je to zkrátka knížka pro malé i velké, pro mladé i pro ty, kdo mladými zůstali, prostě pro všechny milovníky těch drobných fascinujících kostiček, které nás v životě doprovázejí už po celé generace.

Další tituly z řady "Lego"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM