EN

Pohádkový lunapark

Alois Mikulka


Pohádková kniha k životnímu jubileu významného autora pro děti Aloise Mikulky plná veselých obrázků a nezapomenutelných příběhů!
Alois Mikulka, malíř a autor desítek dětských knih, tvůrce nezapomenutelných postaviček létajících čarodějnic, dobráka Emily Pacičky a jeho kamarádů zajíců, vytvořil pro děti novou obrázkovou knížku Pohádkový lunapark. Knihu jsme připravili k příležitosti autorova významného životního jubilea. Dárková kniha shrnuje to nejlepší z autorovy tvorby, např. panoramatické obrazy Svět v obrazech, doplněné veršovaným komentářem, za něž obdržel Alois Mikulka Zlatou stuhu, ale také mnoho nových pohádek.

Detailní informace

Žánr pohádka
Ilustrátor Alois Mikulka
Jazyk čeština
Počet stran 116
EAN 9788000032634
Datum vydání 02.09.2013
Věk od 6
Formát 297x210 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,697
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Alois Mikulka, malíř a autor desítek dětských knih, tvůrce nezapomenutelných postaviček létajících čarodějnic, dobráka Emily Pacičky a jeho kamarádů zajíců, vytvořil pro děti novou obrázkovou knížku Pohádkový lunapark.

Knihu jsme připravili k příležitosti autorova významného životního jubilea. Dárková kniha shrnuje to nejlepší z autorovy tvorby, např. panoramatické obrazy Svět v obrazech, doplněné veršovaným komentářem, za něž obdržel

Alois Mikulka Zlatou stuhu. V knize naleznou malí čtenáři i mnoho nových pohádek: O začarovaném lese, O třech slonech a ježibabě, O sněhulácích, kteří se vydali na severní pól, a mnoho dalších.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM