EN

Nenechte si ujít závěr příběhu o světě bez lásky!
Lena je v srdci revoluce. Bojuje proti společnosti, která prohlásila lásku za nemoc. Ale Divočina dávno není tím bezpečným přístavem, co bývala, protože vláda se rozhodla rebely zlikvidovat. K tomu má Lena hlavu a srdce vzhůru nohama, protože se vrátil někdo, o kom si myslela, že jej navždy ztratila… Rekviem vypráví střídavě Lena a její nejlepší kamarádka Hana. Dívky, které žijí v zásadě vedle sebe, ale dělí je celý podivný svět.

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název Requiem
Původní jazyk angličtina
Řada Delirium
Překladatel Romana Bičíková
Počet stran 328
EAN 9788074472893
Datum vydání 03.06.2013
Věk od 0
Formát 145x205 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,469
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Lena je v srdci revoluce. Bojuje proti společnosti, která prohlásila lásku za nemoc. Ale Divočina dávno není tím bezpečným přístavem, co bývala, protože vláda se rozhodla rebely zlikvidovat. K tomu má Lena hlavu a srdce vzhůru nohama, protože se vrátil někdo, o kom si myslela, že jej navždy ztratila…

Rekviem vypráví střídavě Lena a její nejlepší kamarádka Hana. Dívky, které žijí v zásadě vedle sebe, ale dělí je celý podivný svět. Najdou k sobě zase cestu? Jak skončí příběh o lásce, co je zakázaná tím nejhorším možným způsobem?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Lauren Oliverová

Lauren Oliverová

Vyrůstala na malém městě, ne nepodobném tomu z její knihy Chvíle před koncem, která se dočkala i filmového zpracování. Pochází z rodiny spisovatelů, a tak jí vždy přišlo normální trápit se nad významy nejrůznějších slov, dlouhé hodiny přemýšlet u počítače a v neposlední řadě číst v každé volné chvilce. Psát začala už jako malá, na univerzitě v Chicagu vystudovala filosofii a anglickou literaturu. Po škole pracovala nějaký čas jako asistentka redaktora. Od roku 2009 se psaní věnuje na plný úvazek. Proslavila ji trilogie Delirium.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM