EN

Tajný kruh - Lov

L.J. Smith, Aubrey Clarková


Své nepřátele si držte blízko... Pokračování úspěšné trilogie Tajný kruh!
Pro Cassie a kruh čarodějnic, jehož je součástí, je těžké si představit, že by život v New Salemu mohl být ještě horší. Na skupinu totiž útočí mocní lovci čarodějnic rozhodnutí je zničit jednoho po druhém. A Cassiina nevlastní sestra Scarlett nebude klidná, dokud nebude mít právoplatné místo v Kruhu – i kdyby měla Cassie zabít, aby je získala. Jediná naděje Kruhu je Kniha stínů Cassiina otce – prastarý průvodce světem temné magie. Ale Cassie brzo zjistí, že otevření této knihy má dalekosáhlé následky.

Detailní informace

Číslo dílu 5
Jazyk čeština
Původní název The Secret Circle - The Hunt
Původní jazyk angličtina
Řada Tajný kruh
Překladatel Ivana Svobodová
Počet stran 200
EAN 9788074472886
Datum vydání 12.08.2013
Věk od 14
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,226
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Pro Cassie a kruh čarodějnic, jehož je součástí, je těžké si představit, že by život v New Salemu mohl být ještě horší. Na skupinu totiž útočí mocní lovci čarodějnic rozhodnutí je zničit jednoho po druhém. A Cassiina nevlastní sestra Scarlett nebude klidná, dokud nebude mít právoplatné místo v Kruhu – i kdyby měla Cassie zabít, aby je získala.

Jediná naděje Kruhu je Kniha stínů Cassiina otce – prastarý průvodce světem temné magie. Ale Cassie brzo zjistí, že otevření této knihy má dalekosáhlé následky. Ona sama bude muset bojovat proti temnotě uvnitř sebe. A jakmile zlo jednou vypustila, bude těžké mu uniknout…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Tajný kruh"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM